Region

Svet

Zoran Marjanović: Nakon drame u sudnici, suđenje prekinuto!

Zoran Marjanović koji se tereti za ubistvo supruge danas je bio na suđenju! Nakon drame u sudnici, suđenje prekinuto i odloženo za 16. jun 2012. godine!

Zoran Marjanović: Nakon drame u sudnici, suđenje prekinuto! Screenshoot/Instagram




U Palati pravde je na desetak minuta prekinuto suđenje Zoranu Marjanoviću koji se tereti za ubistvo supruge, pevačice, Jelene Marjanović jer su advokati odbrane zatražili izuzeće veštaka Dragomira Vasiljevića, stručnjaka za telekomunikacije, tvrdeći da je njegov nalaz nestručan, a da je on pristrasan i da sve otpočetka radi po nalogu policije i tužilaštva.

Vasiljević je i ovog puta gotovo u celosti ponovio sve ono što je govorio i na ranijim suđenjima, čitajući iz spisa svoje veštačenje što je dovelo do velikog negodovanja u sudnici, pre svega advokata odbrane.

- Ovakvo izlaganje veštaka samo razvlači proces - rekao je advokat Stefan Jokić.

- Reč je o izbegavanju suštine i ponavljanju stvari, veštak je bahat, pristrasan, a njegov nalaz je nejasan, nepotpun, pogršan i protivrečan.

Sa ovim su se složili svi advokati odbrane, a sud će nakon pauze doneti odluku da li će pretres biti nastavljen ili prekinut, kao i da li će veštak biti izuzet iz predmeta.


 

Glumac Branko Vidaković priznao krivično delo! Evo koja je kazna!









Nakon desetominutne pauze i velike drame u sudnici koja se danas provlačila na suđenju Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene i zahteva advokata odbrane o izuzeću veštaka telekomunikacija današnji pretres je prekinut.

Sud je pre toga doneo odluku i odbio zahtev odbrane da se veštak izuzme iz ovog predmeta i zakazao naredno suđenje za 16. jun.

 

Verenica Darka Lazića, Marina Gagić sklonila je sina iz porodične kuće!





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>