Zadruga

Parovi

Za svaku osudu! Ša šutirao životinje u dvorištu! (VIDEO)

Posvađao se sa ljubavnicom pa agresiju ispoljio na nedužnim životinjama! Nenormalno ponašanje i za svaku osudu! Nenad Aleksić Ša šutirao životinje u dvorištu.

Za svaku osudu! Ša šutirao životinje u dvorištu! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Nasilje u rijaliti programu „Zadruga“ odavno je postalo svakodnevnica, ali poslednjih dana gledaoci sve više svedoče i scenama u kojima rijaliti učesnici svoju agresiju i bes ispoljavaju nad životinjama. Poslednji u nizu koji je to učinio, bio je reper Nenad Aleksić Ša, koji je išutirao nedužne kokoške nakon žučne rasprave sa svojom ljubavnicom Tarom Simov.

U razgovoru za „Alo!“ psiholog Radomir Čolaković objašnjava da je nasilje nad životinjama često znak patologije ličnosti koja se manifestuje u najranijem detinjstvu.

- Ako bismo analizirali biografiju serijskih ubica, mogli bismo da pronađemo da su maltretirali životinje u ranom dobu. Pre svega radi se o poremećenim ličnostima, koji imaju psihopatske elemente. Ovde više nije reč da li se nasilje vrši nad životinjama ili ljudima, radi se o živim bićima - rekao je na početku razgovora Čolaković i dodao da je rijaliti učesnicima teško da kontrolišu svoje agresivne impulse.



- Ovde imamo primer rijaliti učesnika koji vrši nasilje nad životinjama. Imamo primer umno poremećene osobe, koja živi u zatvorenom prostoru i u takvom ambijentu, smatra da se ponaša normalno - kaže Čolaković i objašnjava o kakvom je tipu ličnosti reč.






- To su patološki tipovi ličnosti koji ne mogu realno da sagledavaju stvari i da normalno procene situaciju. Njihova stanja se vremenom pogoršavaju i teško se leče - kaže naš sagovornik na kraju. Sa druge strane, iz udruženje za zaštitu životinja „Feniks“ oštro su osudili reperov nasilni gest i poručili da životinjama nije mesto u rijalitiju.


- Treba izbaciti životinje iz „Zadruge“, jer zadrugari nisu sposobni da se brinu o njima na adekvatan i pravilan način. Po Zakonu o zaštiti životinja sve je to za sankciju. Smatramo da bi produkcija trebala da kazni učesnike za ovakvo ponašanje - završava on.



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>