Zvezde Granda

Parovi

Đorđe David hvalio takmičarku što nije spuštala suknju! (VIDEO)

Đorđe David je takmičarki Jovani Milojević, kao mentor, prvo strogo savetovao da na scenu izađe u sado-mazo autfitu, a zatim je u emisiji hvalio što nije spuštala suknju, koja joj se sve vreme podizala dok je pevala.

Đorđe David hvalio takmičarku što nije spuštala suknju! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Pevač i član žirija u "Zvezdama Granda" Đorđe David tera svoje kandidatkinje da se oblače što perverznije, a sve pod geslom da od njih želi da napravi prave zvezde. Zbog toga se ponovo našao na meti osuda korisnika društvenih mreža kada je takmičarki Jovani Milojević, kojoj je, kao mentor, prvo strogo savetovao da na scenu izađe u sado-mazo autfitu, a zatim je u emisiji hvalio što nije spuštala suknju, koja joj se sve vreme podizala dok je pevala.


Poseban gnev navukao je time što je komentarisao kako ga je kandidatkinja oduševila što je stajling sa halterima, koji joj ne pristaje, iznela do kraja, dok se Ana Bekuta sablažnjavala od tog prizora jer je, kako kaže, primetila da je devojčici sve vreme bilo neprijatno.


Đorđe David, čije su kandidatkinje počele svima da upadaju u oči otkako on, kako su mnogi primetili, na sve načine pokušava da se dodvori Karleuši, koja na vizuelnom efektu potencira više nego na pevanju, pravdao se kako je, savetujući Jovanu da se tako obuče, želeo da postigne da ona bude što opuštenija na sceni.


- Odavno sam shvatio da bukvalno treba da glumim oca devojčicama koje su u mom timu, a imaju recimo 17, 18 ili 19 godina. To su ozbiljni pubertetski problemi, odnosno zakasneli pubertet i smatram da sam svakoj ponaosob do sada dao korisne savete kada je takmičenje u pitanju. Konkretno, Jovana je devojčica koja apsolutno nije svesna svog tela, izgleda i tako dalje, što scena zahteva, slagao se neko sa mnom ili ne. Jovana, tebi bih hteo da zahvalim zbog toga što nijednog trenutka nisi spustila suknjicu, koja ti se povukla nagore, iako znaš da je prekratka i da nije po tvom ukusu. Oduševila si me tim gestom, pokazala si mi da si svesna činjenice da zvezda mora da bude ceo paket i da je garderoba sastavni deo scenskog performansa - rekao je Đorđe David.






S njim se nikako nije složila Ana Bekuta, koja se nadovezala rečima da joj se činilo da je Milojevićevoj bilo vrlo neugodno.

- Đorđe ne znam da li si ti primetio, ali meni je delovalo da je Jovana sve vreme pevala u grču. Izgledalo je kao da ju je sramota i da je neko naterao puškom da iza|e i nastupi ovako obućena. Možda joj je bilo neprijatno jer je suknja prekratka ili je to možda zbog ove imitacije haltera, evo neka ona sama kaže - rekla je pevačica, ali je Đorđe nastavio da priča kako je sve to za takmičarkino dobro:



- Mislim da je Ana stekla pogrešan utisak, ali, Jovana, veruj mi, oduševila si me. Sve je bilo na mestu, nema potrebe da dalje diskutujemo o svemu. Samo napred!







Danu Bušić terao da peva u gaćicama


U jednoj od prethodnih emisija Đorše David je kandidatkinju Danu Bušić, kojoj je takođe mentor, naterao da na scenu izađe i zapeva u gaćicama dok je nosila kostim medicinske sestre. Mladoj takmičarki se to u startu nije dopalo, pa je rekla da se nije osećala prijatno dok je pevala u takvom izdanju.

- Sve ovo u vezi sa stajlingom je bila Đoletova ideja, a ja sam imala drugačiju zamisao. Naterao me je da ovako zapevam, bitno mi je da je sve na kraju ispalo kako treba. Poslušala sam ga jer sam uvek bila nekako drugačija i ekscentrična, a vidim da se i ostatku žirija dopalo - rekla je tada Dana.




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>