Zdravlje

Ljubav

Bore su mapa zdravlja! Ispod očiju problem bubrezi, a koje ukazuju na jetru!

Lice je ogledalo života, a bore su mapa zdravlja! Ispod očiju problem bubrezi, a koje bore ukazuju na jetru, odnosno da sa njom nije sve u najboljem redu... 

Bore su mapa zdravlja! Ispod očiju problem bubrezi, a koje ukazuju na jetru! Svet Plus






Lice je ogledalo života. Svaka utisnuta bora nešto znači, pogled na nečije lice može otkriti šta se događa u duši, ali i u organizmu neke osobe. Stručnjaci tvrde da mesto na kom se bore nalaze ukazuje na određene zdravstvene probleme.

Bore ispod očiju, ukazuju da osoba ima problem da iskaže osećanja, da se bori sa teškim mislima, neretko i depresijom. Bore ispod očiju,mogu da ukažu i na probleme u radu bubrega.


Sitne bore uz spoljne uglove očiju povezane su s glavoboljom i bolovima u očima. 








Bora kod unutrašnjeg ugla obrve može nastati i zbog tegoba u organima za probavu, dugotrajne napetosti i nemira, kao i preterene brige..


Bore između obrve, takozvane “mrštilice” ukazuju na moguće probleme u radu jetre. Povezuju se i sa nervnom napetošću i otežanim donošenjem odluka.



Bora koja kreće od početka nosa prema spoljnoj ivici lica, pokazuje jaku nervnu napetost koja traje duže vreme. Osobe koje imaju ovu vrstu bora  često pate od glavobolje i nesanice.


Ostale teme vezane za zdravlje i mršavljenje, možete pronaći OVDE


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Lepa i srećna

Povezane vesti:


>