Region

Svet

Region

Kalkanski krugovi: Misterija je rešena! Evo ko je Baba Guba! (SPOJLER)

Serija "Kalkanski krugovi" bliži se finalu! Misterija je rešena! Evo ko je Baba Guba! Ko se krije u Zabranu? I koju tu viševekovnu tajnu Zabran nosi u sebi?

Kalkanski krugovi: Misterija je rešena! Evo ko je Baba Guba! (SPOJLER) Screenshoot/Instagram

Serija Kalkanski krugovi, nastala u saradnji Firefly produkcije i Telekoma Srbije, tokom prethodnih osam epizoda napravila je pravi haos na domaćim malim ekranima. Misterije su nas vodile iz nastavka u nastavak ostavljajući nam za kraj najvažnije pitanje – Ko je baba Guba? Ko se krije u Zabranu? I koju tu viševekovnu tajnu Zabran nosi u sebi?


Iako nam je scenarista serije Đorđe Milosavljević delimično već rekao ko se krije iza svega, kockice mozaika su se povezale tek nakon promo trejlera za 10. epizodu. Ali ovu tajnu serije „Kalkanski krugovi“ rasplešćemo polako. Jer gledaoci to i zaslužuju.

 

Kalkanski krugovi 9. epizoda: Strašna istina o Zabranu! (VIDEO)

 

Finale! Kalkanski krugovi 10. epizoda: Miona na korak od smrti! (VIDEO)U tekstu o najzanimljivijim misterijama koje su „Kalkanski krugovi“ doneli pred publiku Đorđe Milosavljević otkrio nam je dve važne stvari. Prva je da će se klupko tajni na čija se dva kraja nalaze Miona i Velibor konačno razmrsiti u kolibi u kojoj je, kako smo videli Velibor i zatočio Dejanovu ćerku. A druga…


Već ste na pravom tragu. Misteriozna žena sa fenjerom koja se pojavljuje na vratima kolibe i od koje se Miona u trenutku skamenila od straha jeste – Baba Guba. A odgovor na pitanje ko je ona dobićemo u finalnoj epizodi serije. U nedelju, 11. aprila od 21.00 na kanalu Superstar TV.

 

Kalkanski krugovi: Manastir u Zabranu gde su stvarno lečeni gubavci! (VIDEO)
Milosavljević nam je u pomenutom tekstu skrenuo pažnju na to da će lik Magdalene, Verine tetke, Gordanine sestre, a Veliborove žene, u finalnim epizodama dočarati glumica Vesna Trivalić. I upravo nju vidimo u „odori“ misteriozne Baba Gube u najavi za 10. epizodu, u sceni sa šokiranim Dejanom koji tada saznaje KO JE BABA GUBA! (mada na fotografiji koju možemo da vidimo, profil ove žene neodoljivo podseća na Ninu Janković)


Misterija je rešena – Magdalena je Baba Guba! Ali tu nije i kraj misterijama. Postavlja se pitanje šta ona radi u šumi? Koja je njena životna priča? I kakve veze Magdalena ima sa Svetlanom koja je, podsetimo se, posle susreta sa Baba Gubom rekla – videla sam samu sebe.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Filmitv.rs

Povezane vesti:


>