Region

Svet

Region

Finale! Kalkanski krugovi 10. epizoda: Miona na korak od smrti! (VIDEO)

Miona na korak od smrti! Serija "Kalkanski krugovi" epizoda 10. biće emitovana na Super Star kanalu u nedelju 11. aprila 21. čas! Finale! Dejan oči u oči sa Baba Gubom!

Finale! Kalkanski krugovi 10. epizoda: Miona na korak od smrti! (VIDEO) Screenshoot/Instagram






U predhodnoj epizodi "Kalkanski krugovi" (epizoda 9):


“Kalkanski krugovi”  su nova domaća serija, koju od 13. marta premijerno pratimo, vikendom u 21.00, na kanalu Superstar TV. U subotu, 10. aprila, na programu je 9. epizoda.


Nakon što je Vera došla u Dejanovu kuću, tu se pojavljuje i Svetlana. Čekala ga je ispred. Vera pravi ljubomornu scenu i ljutito odlazi, uprkos Dejanovoj molbi da sačeka.


Svetlana otkriva Dejanu kako misli da je sinoć u Zabranu videla Mionu.


Velibor i Dejan razgovaraju. Dok Dejana zanima samo to gde mu se nalazi ćerka, Velibor pokušava da mu objasni da su on i Vera u srodstvu. Dejana to ne zanima. On ne shvata šta Velibor pokušava da mu kaže sa time da je Momčilo bio u pravu.


Verin sin Ranko sa prijateljima pokušava da popravi auto. Tom prilikom Saša primećuje čudnu ranu na njegovoj šaci. Ona ga primorava da kaže odakle mu taj ugriz. Sve navodi na to da je imao bliski susret sa Veliborovim sinom Petrom, zvanim Mačji smeh.


Dok Velibor i Dejan razgovaraju o tome gde je Miona, ona se iznenada pojavljuje na vratima. Obojica su u šoku.

Dejan sutradan priča sa Svetlanom. On joj govori da se Miona vratila kući. Svetlana ga pita da li mu je otkrila gde je bila. Ona sumnja da je bila u Zabranu.



Velibor donosi Maksimu šaku zemlje iz Zabrana. Da li želi da ga izleči ili da mu presudi zbog toga što je poželeo da uništi Zabran?

Svetlana otkriva Dejanu svoje istraživanje o Zabranu. U jednom trenutku njih dvoje završavaju u strasnom zagrljaju.


Miona je uspela da pobegne iz kolibe, ali ne i od tajni koje krije Zabran…








Epizoda 10. "Kalkanski krugovi" finale!



Bojan sa ekipom dolazi u Dol da izravnaju račune sa Mionom i njenim ocem. Vezuju je i prete joj špricem da će joj nauditi ukoliko ne bude sarađivala.



U tom trenutku čuju se odjeci udaraca kamen o kamen. Jedan od Bojanovih ljudi naoružan pištoljem izlazi napolje da vidi o čemu je reč. Iz mraka ga odjednom napada Mačji smeh, iliti Veliborov sin Petar.


Miona pokušava da urazumi Bojana, koji se u jednom trenutku okreće protiv plana sa kojim su došli u Dol. Zbog toga negoduju njegovi ljudi. Da li će Bojan preći na Mioninu stranu i spasti je?



 

Serija Kalkanski krugovi druga sezona! Evo o čemu se radi!

 

Kalkanski krugovi: Manastir u Zabranu gde su stvarno lečeni gubavci! (VIDEO)








Po mrklom mraku Dejan odlazi u Zabran. Tamo ga dočekuje iznenađeje kom se nije nadao. Susrešće Baba Gubu! Konačno ćemo otkriti ko je ona!



Dejan se vraća kući, baš u trenutku kada je Miona u smrtnoj opasnosti. Pojavljuje se i Velibor sa puškom, koja će u sudbonosnom času opaliti. Hoće li spasti Mionu od smrti?


Autorsku ekipu serije “Kalkanski krugovi” (10. epizoda) čine scenarista Đorđe Milosavljević i reditelj Milan Karadžić. Uloge su poverene Vojinu Ćetkoviću, Žarku Lauševiću, Ivani Zečević, Nataši Ninković, Nini Janković Dičič i drugima poznatim imenima našeg glumišta.




 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>