Region

Svet

Region

Kalkanski krugovi 9. epizoda: Strašna istina o Zabranu! (VIDEO)

Serija "Kalkanski krugovi" epizoda 9. biće emitovana na Super Star kanalu u subotu 10. aprila 21. čas! Strašna istina o Zabranu koju Svetlana otkriva Dejanu!

Kalkanski krugovi 9. epizoda: Strašna istina o Zabranu! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





U predhodnoj epizodi "Kalkanski krugovi":


Velibor je odveo Mionu u šumu kako bi joj pokazao skrivenu kolibu, u nameri da joj otkrije tajnu o Zabranu.  Devojka ne sluti da će je deda kidnapovati.


Mionu zatočenu u kolibi posećuje Mačji smeh, od čijeg pogleda joj se ledi krv u žilama. Ona skuplja hrabrost i govori mu da ode od nje.

Dejan je uznemiren jer ne zna gde mu je nestala Miona. Odlazi kod strica Velibora da ga pita da li slučajno zna gde se nalazi njegova ćerka, jer ne može nigde da je pronađe. On ga laže da je nije video.


Nastavljajući potragu za ćerkom, Dejan odlazi u Beograd kod poslovnog partnera i pita ga gde mu je dete. On se pravi da ne razume o čemu priča, a Dejan ga zatim udara pesnicom.


Miona se pažljivo pripremala za trenutak kada će joj Velibor doći u posetu. Nakon što Dejanov stric otvori vrata kolibe, Miona ga snažno udara motkom.


Posle susreta sa Dejanom, njegov poslovni partner urla na svog sina Bojana kako Dejan sve zna.

U kolibi, Velibor posle udarca polako dolazi sebi. Miona je na korak da pobegne, ali tada se pojavljuje Mačji smeh i zatvara joj vrata pred nosom. Velibor govori da je on za sve kriv i moli sina da otvori vrata, koji se zapravo zove Petar.


Usred noći vrata kolibe se otvaraju i Miona se susreće oči u oči sa Baba Gubom…
 

Kalkanski krugovi: Manastir u Zabranu gde su stvarno lečeni gubavci! (VIDEO)









"Kalkanski krugovi" epizoda 9:


“Kalkanski krugovi”  su nova domaća serija, koju od 13. marta premijerno pratimo, vikendom u 21.00, na kanalu Superstar TV. U subotu, 10. aprila, na programu je 9. epizoda.


Nakon što je Vera došla u Dejanovu kuću, tu se pojavljuje i Svetlana. Čekala ga je ispred. Vera pravi ljubomornu scenu i ljutito odlazi, uprkos Dejanovoj molbi da sačeka.


Svetlana otkriva Dejanu kako misli da je sinoć u Zabranu videla Mionu.


Velibor i Dejan razgovaraju. Dok Dejana zanima samo to gde mu se nalazi ćerka, Velibor pokušava da mu objasni da su on i Vera u srodstvu. Dejana to ne zanima. On ne shvata šta Velibor pokušava da mu kaže sa time da je Momčilo bio u pravu.


Verin sin Ranko sa prijateljima pokušava da popravi auto. Tom prilikom Saša primećuje čudnu ranu na njegovoj šaci. Ona ga primorava da kaže odakle mu taj ugriz. Sve navodi na to da je imao bliski susret sa Veliborovim sinom Petrom, zvanim Mačji smeh.


Dok Velibor i Dejan razgovaraju o tome gde je Miona, ona se iznenada pojavljuje na vratima. Obojica su u šoku.

Dejan sutradan priča sa Svetlanom. On joj govori da se Miona vratila kući. Svetlana ga pita da li mu je otkrila gde je bila. Ona sumnja da je bila u Zabranu.


Velibor donosi Maksimu šaku zemlje iz Zabrana. Da li želi da ga izleči ili da mu presudi zbog toga što je poželeo da uništi Zabran?

Svetlana otkriva Dejanu svoje istraživanje o Zabranu. U jednom trenutku njih dvoje završavaju u strasnom zagrljaju.


Miona je uspela da pobegne iz kolibe, ali ne i od tajni koje krije Zabran…



 


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>