Zadruga

Parovi

Maja Marinković i Janjuš se ne smiruju! Samo za 18 + (VIDEO)

 Samo za 18 + Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković od kako su se pomirili noći provode zajedno u krevetu, ne miruju se! Njih dvoje su se prepustili čarima uživanja i ovog jutra...

Maja Marinković i Janjuš se ne smiruju! Samo za 18 + (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Iako se ništa ne vidi po uzdasima i pomeranju prekrivača moglo se zaključiti da su njih dvoje uživali u vrelom odnosu koji se dešavao. 

Par puta je Maja sklanjala prekrivač kako bi došla do vazduha, a onda se vratila ispod i nastavila igur sa svojim dragim.


Video možete pogledati OVDE i OVDE.



Nakon okršaja bivših ljubavnika, Maje i Janjuša, ali i vrelog pomirenja, oglasio se vidno revoltiran Taki, i opleo po ćerki i potencijalnom zetu. Otkriva da li misli da je njihov odnos ljubav ili igra?

Ja mislim da je ovo neka ludačka ljubav, ovo ne mogu da shvatim. Iz minuta u minut se manja situacija. Janjušu bih imao sve najgore da poručim, čovek ima kod kuće malo dete, to dete će to sutra da gleda, kako vuče neku devojku, ali on je ipak muškarac da dozvoli sebi takvo ponašanje. To je neprimereno jednom roditelju - priča Radomir.

Isti su, ne branim ja ni Maju, ništa ona nije slađa od njega. Nikada ih neću prihvatiti, nisu mi potrebni stresovi u ovim godinama. Ja uživam ovde na Avali - dodaje on.

Smatra da njegova ćerka Maja može da izgura sama u rijalitiju, jer je i bez ljubavnih skandala dovoljno interesantna.

Maja može da izdrži tamo sama, jer je sama po sebi interesantna. Eventualno Necu bih izabrao, jedini je tamo normalan. Dobro nije baš toliko normalan, ali najbezbolniji - zaključio je Taki.


O Janjušu i dalje nema lepo mišljenje:

Vidimo da je on i dalje nasilan, da nije kamera tu bi bilo svašta. Video sam da je i prema Aleks bio grub. Mogu samo da zamislim šta je bilo napolju - priča Taki.

Da li vam se Maja nekad žalila napolju na Janjuša?

Ne, ja to nisam znao dok nisma pročitao novine - završio je Taki.



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>