Zadruga

Parovi

Maja i Janjuš nikad žešće! Šamaranje, cepanje, štipanje... (VIDEO)

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš nikad žešće! Sukobili se kao nikada do sada! Šamaranje, cepanje, štipanje... 

Maja i Janjuš nikad žešće! Šamaranje, cepanje, štipanje... (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Iako je obećao Aleksandri Nikolić da neće ići do Maje Marinković ovog jutra, Marko Janjušević Janjuš se opet iskrao, pa došao do njenog kreveta kako bi je probudio.


Što radiš sada ovo? - pitala je Maja.

Janjuš ju je najpre pozvao da izađu napolje, međutim, njegova bivša bila je rešena da ga zadrži pored sebe na krevetu, gde su nastavili da šapuću.



Odgovori mi zašto radiš ovo!? Je l' namerno sve ovo radiš? Idem u izolaciju da legnem - ustala je Maja, i pošla ka izolaciji, pa se obratila Aleksandri:


Je l' ti rekao d ame dva puta budio? Rekao mi je da me voli, i da zbog toga ne može ništa da ima sa tobom. Sada ću haos da napravim. Koga ti za*ebavaš ovde? Odgovori mi na pitanje! Aleksandra vidiš li šta on radi? - pitala je Maja.


Rekao sam joj tako - pravdao se Janjuš.

Nakon toga, Maja je dva puta ošamarila Janjuša, a Aleksandra je pokušavala da smiri situaciju, nakon čega su bivši nastavili da se guraju i udaraju. Maja je ovog puta pocepala Janjuševu majicu, a on ju je gurnuo na pod.


Naplatiću ti sve što si mi uradila! Ološu jedan, đubre jedno! Do kraja ću da te maltretiram, do kraja ću da te napadam, sve dok mene ti ostaviš na miru! - rekao je Janjuš.

Što radiš ovo!? Došao si mi dva puta na krevet! - dodala je Maja, pravdajući se Tari koja je napravila dramu.












 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>