Region

Svet

Region

Kalkanski krugovi su čekali Vojina Ćetkovića! (VIDEO)

"Kalkanski krugovi" su čekali Vojina Ćetkovića! Ovaj misteriozni triler ga je privukao pre svega zbog odličnog scenarija, koji potpisuje Đorđe Milosavljević. Zanimljivo je to da je u ulozi Dejana Matića od početka viđen Vojin Ćetković.

Kalkanski krugovi su čekali Vojina Ćetkovića! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Vojin Ćetković se, posle velikog TV hita “Tajne vinove loze”, vratio na mali ekran glavnom ulogom u seriji “Kalkanski krugovi”. Ovaj misteriozni triler ga je privukao pre svega zbog odličnog scenarija, koji potpisuje Đorđe Milosavljević.


– Ovo je priča o čoveku koji posle 18 godina tek kreće da otkriva svoje dete. I to dete počinje da upoznaje svog oca. Nesreća ih je naterala da se upoznaju. “Kalkanski krugovi” su porodična drama, misterija i mistika. Ima svega. Svaki dobar scenario ima više žanrova u sebi, a ovaj obiluje time. Način na koji je ispričana priča i kako je slikana serija, za mene je prvi put da radim na takav način. Mislim da je glumačka ekipa jaka. Radili smo filmski televizijsku seriju – rekla je Vojin Ćetković.

Zanimljivo je to da je u ulozi Dejana Matića od početka viđen Vojin Ćetković. Autor serije bili su spremni da sačekaju glumca da završi snimanje “Tajne vinove loze”, kako bi započeli ekranizaciju “Kalkanskih krugova”.


– Uprkos svojoj pojavi, Dejan Matić donekle ima dečačku naivnost, ima i neke svoje zablude. Nekad je ranjiv, nekad povodljiv. Bilo nam je važno da ga igra, i na taj način odbrani i učini privlačnim, glumac sa izrazitom glumačkom harizmom. Baš kakvu Vojin Ćetković nesumnjivo ima. Zato smo bili spremni i da čekamo da on završi sa svojim drugim angažmanima – otkrio je nedavno Đorđe Milosavljević.


Serija “Kalkanski krugovi” prikazuju se vikendom na kanalima Superstar TV i RTS 1.

 

Apsolutni hit: Antiinflamatorna dijeta! Usporite starenje iznutra!




 

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/filmitv.rs

Povezane vesti:


>