Ljubav

Style

Kakav vam muškarac treba prema vašem znaku horoskopa!

Kakav vam muškarac treba prema vašem znaku horoskopa! Astrologija kaže da Ribama treba vitez, a Lavici kralj džungle...

Kakav vam muškarac treba prema vašem znaku horoskopa! Svet Plus





Ovan

Potreban vam je muškarac koji se može nositi sa snažnom i strastvenom ženom, i koji je opsednut vama kao i vi sa njim, nenametljivo. Vaš partner bi trebalo da vam učini život uzbudljivim, umesto da vas sputava.On je spontan, voli da se razvija kroz istraživanje i avanturu ali takođe poštuje vašu slobodu.


Bik

Potreban vam je muškarac koji ceni svaki kutak vaše duše i koji poštuje vaše prijatelje i vašu porodicu. To je muškarac koji ima strepljenja i koji će vam pružiti toplinu i udobnost kakvu ne možete naći kod drugih partnera. Ostavljaće vam slatke note na ogledalu, uvek će ispuniti svoja obećanja i biće vam veran.


Blizanac

Ženama Blizancima lako dosadi partner i teško nalaze partnera na njihovom nivou. Potreban vam je partner koji koji može da parira vašim komunikacioni sposobnostima i da ceni način na koji vi dajete ljubav. Ovaj muškarac treba da vas razume i da ume da vas zabavlja.

Rak

Vama je poreban muškarac koji razume nijanse vašeg raspoloženja i uvek je "vaša" osoba kada život postane težak. On voli način na koji ste u kointaktu sa svojim emocijama, on se brine o malim stvarima i pazljiv je prema svakoj sitnici. Voli vaše hirove i promene raspoloženja jer su deo vas.






Lav

Žena lav je jaka i potreban joj je partner koji je isto tako jak možda čak i jači od nje. On treba da bude seksualno samouveren i da uliva sigurnost kako bi se svi pored njega osećali sigurno i lagodno. On mora da bude logičan , jak i da ume da se zauzme u ono u šta veruje. Veruje u umerenost i privlači vas na najbolji mogući način.



Devica

Onak ko se nikad neće predati kada život postane težak, ko će proći kroz sve uspone i padove - to je ono što je vama kao uznemirenoj i plašljivoj devojci potrebno. Otkloniće vašu anksioznost, neće se igrati sa vama i ostaće budan celu noć pored vas ako vi to želite. Učiniće da se osećate sigurno pored njega, a njegov prioritet treba da bude da ostane u vašem životu.


Vaga

Žena Vaga ne želi muškarca koji će samo hodati pored nje. On mora da razume vaše srce koje želi da krene u vezu koja ima budućnost. Taj muškarac neće želeti da promeni njen životni stil. Neće narušiti njenu privatnost niti prijateljstva. Traži nekog da ga porodica i prijatelji obožavaju, ali i da padne na njegov šarm. Treba da bude otvorenog uma, da ima poštovanje i da ume da sluša. 


Škorpija

Vama je potreban muškarac koji će se brinuti ovama, kako u spavaćoj sobi tako i van nje, koji vam uvek može izmamiti osmeh na licu. Potrebno je da doda uzbudljive i nove stavri u vaš život. Ali takođe treba da ima zrelost i da ume da se smeje tokom seksa i drugih prilika, umesto da se srami i ponaša kao dete.







Strelac

Potrrban vam je čovek koji se smeje, ali je podjednako ozbiljan i veran i da ume da istraje u vernosti. Potrrban vam je mušskarac koji je dete u srcu, ali ume da se nosi sa ženom. Potrebno je da voli vaš optimizam, da vas ceni u lošim danima i da podržava sve što radite. Usrećuje vas i ne sputava vas i nikada vam neće uskratiti samostalno putovanje.


Jarac

Vama je potreban neko ko razume vaše povređeno srce, neko ko će vam pomoći da srušite zidove koje ste podigli, istovremeno vodeći računa o vama. Potrebno je da unese mekoću u vaš život, ali bez ometanja vaših ambicija i karijere. U idelanom slučaju imate iste težnje i ciljeve u životu.



Vodolija

Vaš idelana muškarac vam priža intelektualne razgovore i pruža podršku vašoj ambiciji i karijeri. On će učiniti da se u njegovom prisustvu osećate sigurno , slobodno mu pokažite svoju ranjivost on to nikada neće zloupotrebiti. Potrebno je da bude tolerantan prema vašim muzičkim, TV i filmskim interesovanjima i ako na tom nivou kliknete vi ste našli partnera za ceo život.


Ribe

Ženi Ribi je potreban momak koji je romantičan i pomalo staromodan, dokazujući da viteštvo nije mrtvo. Potrebno je da nauči vaš pogled na svet i da vam ništa ne nameće. Neće vas ismejavati ako ste zbog nečega povređeni ili uznemireni i svaku vašu reč shvataće ozbiljno i analiziraće je.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Magazin novosti

Povezane vesti:


>