Region

Svet

Majka Darka Lazića: On ne živi sa Anom 5 godina, šta joj je više kriv?!

Darko je tokom dana bio nedostupan, ali se na telefon javila njegova majka Branka Lazić. On ne živi sa Anom Sević 5 godina, šta joj je više kriv?!

Majka Darka Lazića: On ne živi sa Anom 5 godina, šta joj je više kriv?! Screenshoot/Instagram





Popularni pevać Darko Lazić oglasio se nakon navoda da prijatelji i porodica ne mogu da dođu do njega i da navodno policija traga za njim zbog kola iz 2015. godine koja je kupio bivšoj supruzi Ani Sević, a na kojima stoje lažne registracije.

Pevač se tokom dana nije javljao na telefon i nije oglašavao ovim povodom, a sada je objavio fotogrfiju i snimak na društvenoj mreži Instagram. On je objavio sliku na kojoj pozira sa svojim rođenim bratom Draganom i nepoznatim muškarcem, a zatim i snimak iz automobila dok peva sa bratom koji vozi, dok on sedi na mestu suvozača.

Darko je tokom dana bio nedostupan, ali se na telefon javila njegova majka Branka Lazić koja tvrdi da policija nije tražila pevača i da je on u poseti kod porodice svoje verenice Marine Gagić.

- Nije tačno da je dolazila policija i da se Darko krije, šta već. Policija nije dolazila, otišao je do Marine da vidi malog zato što je Marina ostala par dana kod svojih. Darko je tu, juče sam bila sa njim. Niko nije dolazio da ga traži - rekla je Branka za Telegraf.







- Ne znam šta je sa tim automobilom, kad je to kupljeno 2017, 2018. ili 2016... Nisam upućena u to, samo ono što sam pročitala, ali smatram da ako se automobil vodi na Anino ime, ona je trebalo sama da se reši tog auta... - ispričala je Lazićeva majka.

-Nisam sa Darkom razgovarala o tome, ali ako je tako kako se piše, auto na čije je ime taj je sam trebalo da se reši njega. Nije Ana glupa, na njenom je imenu, trebalo je sama da se reši, ne može neko drugi to da uradi umesto nje. Darko ne živi sa njom već 4, 5 godina, ima svoj život, šta joj je više Darko kriv - zaključila je Branka.

Podsetimo, Ana Sević je dala izjavu za medije povodom celog događaja, te navela da policija ne može da dođe do Darka.




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf.rs

Povezane vesti:


>