Lepota

Ljubav

Sakrijte tamniji ili svetliji izrastak na kosi uz ove trikove!

Sakrijte tamniji ili svetliji izrastak na kosi uz ove trikove! Dešava se da se iz nekog razloga niste ofarbali na vreme ili vam se jednostavno izrastak brzo vidi. Priznaćete ovo ne izgleda ni malo lepo...

Sakrijte tamniji ili svetliji izrastak na kosi uz ove trikove! Svet Plus




Nekada nemamo vremena da prekrijemo novoizraslu kosu u našoj prirodnoj boji, a užasno nam smeta i ne možemo se više gledati jer nas ubada u oči taj deo kose koji ne bi trebalo tako da izgleda. Naročito nas nervira ako je prirodna boja kose mnogo tamnija ili svetlija od boje u koju se farbamo.

Da ne biste više trošile živce i vreme na bezuspešna prekrivanja izrastka, pokazaćemo vam jedan sasvim jednostavan i zanimljiv trik, koji mogu da koriste svi sa bilo kojom bojom kose. Odmorite je malo do farbanja i uštedite novac.




1. Ako vam je prirodna boja kose tamnija

Ovaj problem najviše imaju žene koje se farbaju u plavo i druge svetlije boje, poput riđe.

Vama je potreban šampon za suvo pranje kose ili bebi puder koji sigurno imate kod kuće, u kupatilu. Jednostavno pospite (ili naprskajte šampon) puder po korenu kose i raznesite ga svuda po korenu uz pomoć ruku ili četkica za rumenilo, a zatim napravite frizuru ili pustite kosu. Ovaj trik će vizuelno posvetleti i matirati vašu prirodnu boju kose, pa će se lagano stapati sa ofarbanom kosom, poput ombre-a.






2. Ako vam je prirodna boja kose svetlija

Ovaj trik je za sve one žene koje imaju prirodno svetlu smeđu ili plavu kosu, a koje se farbaju u tamniju boju iz različitih razloga.

Sve što vam je potrebno jeste senka za oči u crnoj ili braon boji, u zavisnosti od boje kose. Uz pomoć veće četkice (kako bi prekrila veću površinu glave), na koren kose nanesite senku u odgovarajućoj boji, lagano tapkajući boju. Pažljivo gledajte da li vam se boja slaže uz boju kose i da prekriva svetliji izrastak.


Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Ženski magazin

Povezane vesti:


>