Region

Svet

Tanja Savić: Deca znaju da se vraćaju u Srbiju! Pripremljeni su!

Pevačica Tanja Savić je iz medija saznala da je Dušan podeno žalbu na odluku suda da se deca vrate u Srbiju! Deca znaju da se vraćaju u Srbiju! Pripremljeni su, kaže pevačica.

Tanja Savić: Deca znaju da se vraćaju u Srbiju! Pripremljeni su! Screenshoot/Instagram
Tanja Savić nije obaveštena da je njen suprug Dušan Jovančević navodno uložio žalbu na odluku suda da se njihovi sinovi vrate u Srbiju, već je za tu informaciju saznala iz medija.

Ističe, ako je to istina, ona je "bez teksta".

Tanja ima problem da ode u Australiju po sinove zbog otkazivanja letova i obaveznog karantina u trajanju od dve nedelje koji mora da provede tamo, a ističe da ne postoji drugi način da vrati decu, jer, kako kaže ekskluzivno za Telegraf Jetset, ako ne ode po njih otac ih neće vratiti u Srbiju.

- Saznala sam iz medija da je Dušan podeno žalbu na odluku suda da se deca vrate u Srbiju, kad ste mi prosledili, nisam ranije čula za to. Nemam ni odgovor, bez teksta sam. Starateljstvo nad decom još uvek nije rešeno, tek ćemo da se borimo za starateljstvo nakon razvoda, a sudska odluka da se deca vrate u Srbiju, u svoj pređašni boravak, ta odluka je donesena - ljubazno je rekla Tanja Savić.- Međutim, iz sata u sat se letovi menjaju, po jednm letu primaju vrlo malo putnika, postoji velika mogućnost da se let otkaže iako se karta rezerviše baš smo uslovljeni što se tiče leta. Ako se kupi biznis klasa, ako se i otkaže taj let, onda postoji mogućnost da nam vrate kartu za sledeći, budući let za Australiju, a ako je ekonomska klasa to propadne svakako - objasnila je pevačica.

- Malo je nezahvalna situacija zbog ove korone, pritom i karantin se tamo računa, mora da se sedi u karantinu dve nedelje. Da je jednostavno, nije. Tražim najlakšu moguću opciju i najkraći mogući let, mora da se preseda, ali gledam da ne provodim dosta vremena na aerodromu, da ne budem dugo na aerodromu zbog pandemije - ispričala  je Tanja i dodala da deca znaju i da su pripremljena na povratak u Srbiju.


- Ne postoji mogućnost, nažalost, da deca dođu u Srbiju u pratnji nekog drugog, pokušavala sam sa ministarstvom da donesemo neku odluku, međutim, to ne zavisi od nas, nego od australijskih organa. Deca su maloletna, a pošto ih tata neće dovesti, onda moram ja. Čula sam se sa decom jutros, dobro su, znaju da se vraćaju u Srbiju, pripremljeni su na to. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf.rs

Povezane vesti:


>