Region

Svet

Region

Kalkanski krugovi 8. epizoda: Potraga za ćerkom! (VIDEO)

Serija "Kalkanski krugovi" epizoda 8. biće emitovana na Super Star kanalu u nedelju 4. aprila 21. čas! Potraga za ćerkom! Dejan i ne sluti gde je Miona...

Kalkanski krugovi 8. epizoda: Potraga za ćerkom! (VIDEO) Svet Plus





U predhodnoj epizodi "Kalkanski krugovi":


Nakon okršaja u šumi, gde je sa društvom uhvatila Mačji smeh, Miona odlučuje da čuva Veliborovu tajnu.


Maksa organizuje veliku proslavu u Dolu na koju su svi meštani pozvani. Na proslavu dolazi i neprijateljski nastrojen Velibor i pred svima pravi scenu.


Stefan i Miona ne uspevaju da pronađu zajednički jezik i žestoko se posvađaju. Dejan saznaje razočaravajuće informacije vezane za svog poslovnog saradnika i prijatelja Vlastu.


Velibor napokon odlučuje da objasni Mioni šta se dešava u tajanstvenom Zabranu. Odvodi je u kolibu u šumi i govori joj kako će videti nešto što nije za slikanje.


Dejan razgovara sa Svetlanom. Pokušava od nje da sazna šta je pronašla u Zabranu, pošto mu je ranije otkrila kako je videla samu sebe. Ona mu govori kako tamo nema ništa osim par urušenih zidova…

 

Finale! Kalkanski krugovi 10. epizoda: Miona na korak od smrti! (VIDEO)








Kalkanski krugovi epizoda 8.


Velibor je odveo Mionu u šumu kako bi joj pokazao skrivenu kolibu, u nameri da joj otkrije tajnu o Zabranu.  Devojka ne sluti da će je deda kidnapovati.


Mionu zatočenu u kolibi posećuje Mačji smeh, od čijeg pogleda joj se ledi krv u žilama. Ona skuplja hrabrost i govori mu da ode od nje.


Dejan je uznemiren jer ne zna gde mu je nestala Miona. Odlazi kod strica Velibora da ga pita da li slučajno zna gde se nalazi njegova ćerka, jer ne može nigde da je pronađe. On ga laže da je nije video.


Nastavljajući potragu za ćerkom, Dejan odlazi u Beograd kod poslovnog partnera i pita ga gde mu je dete. On se pravi da ne razume o čemu priča, a Dejan ga zatim udara pesnicom.


Miona se pažljivo pripremala za trenutak kada će joj Velibor doći u posetu. Nakon što Dejanov stric otvori vrata kolibe, Miona ga snažno udara motkom.


Posle susreta sa Dejanom, njegov poslovni partner urla na svog sina Bojana kako Dejan sve zna.

U kolibi, Velibor posle udarca polako dolazi sebi. Miona je na korak da pobegne, ali tada se pojavljuje Mačji smeh i zatvara joj vrata pred nosom. Velibor govori da je on za sve kriv i moli sina da otvori vrata, koji se zapravo zove Petar.


Usred noći vrata kolibe se otvaraju i Miona se susreće oči u oči sa Baba Gubom…




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>