Region

Svet

Studio: Van Gogh 3. aprila u inovativnom televizijskom formatu!

Kultni rok sastav "Van Gogh" 3. aprila u inovativnom televizijskom formatu "Studio". Neki od hitova grupe u novom muzičkom ruhu.

Studio: Van Gogh 3. aprila u inovativnom televizijskom formatu! FOTO: SKYMUSIC
Neobičan i originalan "muzički eksperiment" se nastavlja i ovog vikenda u okviru  emisije "Studio" ( RTS1) , kada će na sceni kreiranoj po svetskim standardima i specijalnim akustičnim performansama od 21h zablistati visprena muzička trojka Đule, Srba i Gaga - članovi kultnog rok sastava Van Gogh. U neprikosnovenoj produkciji i sa potpuno novim aranžmanima starih pesama, bend će izvesti tri svoje pesme, posle godinu dana od karantinskog maratonskog  live koncerta koji su fanovima priredili iz svog "kućnog" studija. 

 

 Lider benda Zvonimir Đukić je u uoči emisije, zajedno sa Srbom zasvirao na akustičnoj gitari, najavljujući da će se u opusu numera koje će izvesti na bini svetskog kalibra naći i jedna obrada, njemu najomiljenija pesma! Najavljujući nastup benda, Đule je vidno raspoložen, izjavio:

 
"Spremni za let? Ok, vežite se, polećemo, neka nam se čula dotaknu, ne dozvolimo ovom vremenu i pošasti koja nas je zadesila, da nas otuđi. Uživajte u muzici!"


Podsetimo, nastao iz prve regionalne dodele muzičkih priznanja, manifestacije Music Awards Ceremony (MAC), Studio promoviše regionalnu muzičku saradnju, spajajući umetnička dela i vrhunsku tehničku produkciju u celinu koja predstavlja veliki iskorak u odnosu na sve dosadašnje TV fotmate.

 

Studio je prvi muzički šou program koji je omogućio gledaocima da zavire „iza scene“ i vide kako njihovi omiljeni izvođači izgledaju u jednoj malo drugačijoj atmosferi - tokom samog rada na pesmama, odnosno novim aranžmanima koje kreiraju zajedno sa produkcijom Skymusic. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>