Region

Svet

Region

Porodica 4. epizoda: Sledi predaja! (VIDEO)

Sledi predaja! Serija "Porodica" epizoda 4. biće emitovana na Super Star kanalu večeras u 20 časova i na RTS 1 u 20 i 50 časova. Slobodan Milošević i Čedomir Jovanović pronalaze zajednički jezik!

Porodica 4. epizoda: Sledi predaja! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





U predhodnoj epizodi serije "Porodica":


Republičke vlasti Srbije na čelu sa Zoranom Đinđićem traže saradnju od Vojislava Koštunice, Predsednika SR Jugoslavije, u hapšenju Slobodana Miloševića.


Koštunica je rezervisan prema toj akciji, jer je nezadovoljan time što je ona vođena bez njegove pune informisanosti i pristanka.


Specijalni izaslanik Vlade Srbije je mladi političar, Čedomir Jovanović, kojeg u Miloševićevoj vili dočekuju s puno neprijateljstva i nepoverenja. Kako je Čeda Jovanović opisao događaj pročitajte OVDE. 









Serija "Porodica" epizoda 4:



Slobodan Milošević i njegova porodica obeležili su čitavu deceniju i ostavili neizbrisiv trag u narodu. I sada, tokom poslednjih časova koje provodi na slobodi, Miloševićeva sudbina utiče na živote običnih ljudi.



Mlada novinarka dobija šansu svog života. Penzionerka se suočava sa krahom svega u šta je verovala. Nova kućna pomoćnica u vili “Mir” proživljava porodičnu tragediju porodice Milošević iz prve ruke.


Nakon dugih, nepredvidivih i opasnih pregovora, Milošević i Čedomir Jovanović uspevaju da pronađu zajednički jezik.



 


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>