Style

Ljubav

Ovan, Vaga i Jarac biće nabijeni emocijama! Brojni emotivni izazovi!

Od 28. marta Ovan, Vaga i Jarac biće nabijeni emocijama i suočiće se sa brojnim emotivnim izazovima. Na pomolu su i neke kosmičke borbe...

Ovan, Vaga i Jarac biće nabijeni emocijama! Brojni emotivni izazovi! Svet Plus

Mart se bliži kraju, ali prvi pun mesec u novoj astrološkoj godini zapravo predstavlja novi početak i uvodi nas u proleće. Izlazeći 28. marta, ovaj pun mesec će nam pomoći da uspostavimo izvesnu ravnotežu u našim životima dok, krećemo u novu sezonu pred nama.Ali ako ste jedan od horoskopskih znakova na koje će pun mesec u martu 2021. najviše uticati, možda ćete imati neke teške emocionalne prepreke koje ćete morati da prevaziđete.


Pun mesec nam pomaže da osvetlimo situacije, tako da je ovo pravo vreme za unošenje harmonije u vaše partnerstvo – ali na pomolu su i neke kosmičke borbe. Mesec će formirati napeti opozicioni aspekt i sa ljubavnom planetom Venerom i sa patuljastom planetom Hiron, koja je poznata kao „ranjeni iscelitelj“.

Ova veza bi mogla dovesti do toga da stare ljubavne rane ponovo prokrvare.

Mesečev intenzitet ovog puta će biti pojačan, a Ovan, Vaga i Jarac biće najžešće pogođeni.
Ovan
Usred smo sezone Ovna, što znači da će sva svetla biti usmerena na vas. Ali ovaj puni mesec zapravo osvetljava partnerski sektor vašeg grafikona. Drugim rečima, moraćete da preusmerite deo pažnje na veze sa drugim ljudima.

Sada je važno vreme da ispitate vrednost i energiju koju unosite u svoje veze, kao i prtljag koji dolazi sa njima.

Mesečeva energija će naglasiti emocije i borbe u vašim vezama, zato provedite neko vreme jedan na jedan povezujući se sa ljudima koji su vam najbliži i uklanjajući bilo kakve drame ili nerazumevanja.

Zapamtite, smiren pristup ovim pitanjima ublažiće diskusije i učiniti ih još produktivnijima.Vaga
Sa punim mesecom u vašem znaku, osetićete mesečevu energiju na intenzivan i duboko ličan način – a vaše veze će najviše troeti.

Sunce, Venera i Hiron trenutno su okupljeni u vašoj sedmoj partnerskoj kući, što najviše utiče na vaše najbliže veze.

Ovaj pun mesec traži od vas da poradite na svom samopouzdanju i shvatite kako vaši najbliži odnosi utiču na vaš život. Ako ste bili preterano usredsređeni na druge ili ste upali u rutinu ugađanja drugima, vreme je da provedete neko vreme sami sa svojim mislima i pronađete načine da udovoljite svojim potrebama.

Održavanje zdrave veze sa nekim drugim takođe zahteva da ostanete povezani sa sobom, zato ne štedite na samopomoći tokom ovog pung meseca.Jarac
Ovaj pun mesec najviše će pogoditi vaš poslovni sektor i nudi vam priliku za usavršavanje na poslu.

Ako ste radili na projektu ili ciljate na određeni profesionalni cilj, sada je vreme da “date gas”. Takođe je korisno vreme za razgovore na poslu, jer ćete se osećati sigurno u svoje znanje i diplomatske sposobnosti.

Međutim, da biste napredovali na poslu, moraćete i da uspostavite ravnotežu između privatnih odnosa i karijere. Emocije su neizbežne, a drama kod kuće možda vas odvlači od vaših poslovnih ciljeva – zato poštujte svoju nežniju stranu i dajte jednako vremena odnosima u kući.

Pronalaženje ravnoteže između poslovnog i privatnog je ključ vašeg uspeha.
Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Luftika

Povezane vesti:


>