Zadruga

Parovi

Izbacivanje Zadruga 4: Danijel Višić priznao za kim je odlepio! (VIDEO)

Noćas se odigralo još jedno izbacivanje iz rijalitija "Zadruga 4"! Danijel Višić priznao za kim je odlepio ali i šta mu je bila najveća greška! Pogađate, Miljana Kulić!

Izbacivanje Zadruga 4: Danijel Višić priznao za kim je odlepio! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Nakon što je definitivno izbačen sa velelepnog imanja u Šimanovcima, Danijel Višić je imao priliku da ostavi pismo svojim dosadašnjim cimerima, i nekoga od najbližih iz Bele kuće, imenuje za gazdu koji će gazdovati imanjem tokom nedelje ispred nas, a pre toga, on je obavio kratak intervju sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.



Zašto si se povukao? - pitala je voditeljka.


Pa ne znam, sve mi je falilo. Na početku je bilo zanimljivo, tada je bilo i ono sa Tomovićem. On je prišao kao stariji, rešili smo da spustimo loptu. Nije išlo da se mrzimo. Stajao sam iza toga što sam rekao, napadao me je iznenada, i dok sam izašao... Promenio sam mišljenje ipak dva meseca je tu - govorio je Danijel Višić.

A još o nekima, ko te razočarao? - pitala je voditeljka potom.

Svi koji su mi kao bili iritantni su mi bili okej. Tomović, Car sa kojim sam mislio da će biti haos - dodao je Danijel Višić.


Kristijan? - nastavljala je voditeljka.

Sa njim sam bio najbliži. A najveća greška mi je bila Miljana, a mogao sam Aleksandru, Ivanu...Aleksandra je odmah htela u rehab, ali nije mi se svidela, za Ivanom sam odlepio, sve je bilo savršeno. I onda je Aleksandra ustala za crnim stolom, ljubomorna, i rekla kako ja muvam sve po kući, pa se Ivana razočarala. Miljana je greška, a na nju sam pao posle pet piva. Imala je Miljana harizmu i sve, ali sma shvatio da neću i da ne mogu - rekao je Višić.

Sa kim ćeš se čuti posle? - bilo je naredno pitanje.

Dragana, Anja, sa Anjom je bilo flerta i svega. Ja nisam takav dečko da mu skinem devojku, mi smo se dogovarali da ćemo pričati kada izađemo. Ne želim da me on gleda sa njom - govorio je Višić.



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>