Style

Ljubav

Nedeljni horoskop za period od 29. marta do 4. aprila 2021. godine!

Pogledajte šta vas očekuje na polju posla, ljubavi i novca... Nedeljni horoskop za period od 29. marta do 4. aprila 2021. godine!

Nedeljni horoskop za period od 29. marta do 4. aprila 2021. godine! Svet Plus






OVAN

LJUBAV: Vaše kretanje među ljudima biće intenzivnije. Stoga ćete imati prilike za sretanje i upoznavanje novih lica. Komunikacija sa osobama suprotnog pola biće kvalitetna, a vi šarmantni. Oni u vezama biće otvoreni jedno prema drugome.

KARIJERA: Na radnom mestu događaju se raznolike stvari, a poslovi dobijaju na težini. To je nešto što vas pomalo brine, pa ćete se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Jasno je da ćete izgarati, a ni rezultati neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVET: Obnovite svoj stari hobi.




BIK

LJUBAV: Prvi deo nedelje kao da će vas ljubav mimoilaziti, ali od sredine sedmice neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojaviće se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da reagujete na provokacije. Nemojte.

KARIJERA: Ostvarili ste ciljeve iznad očekivanja i sad osećate potrebu za odmorom ili bar predahom. Ko može, neka putuje. Ko još radi, verovatno će i dalje raditi revnosno, a neki će menjati kolegu pa će raditi za dvoje. Izdržaće uz osmeh.

ZDRAVLJE&SAVET: Potrebno vam je više sna.




BLIZANCI

LJUBAV: Nalazite se u fazi bogatog porodičnog života. Gotovo da neće biti značajnijeg događaja u koji nećete uvući svoju porodicu Oni u vezama gledat e kako da povežu voljenu osobu sa spomenutim.

KARIJERA: Mogli biste da se zateknete u situaciji da nešto treba da žrtvujete ili da borbe za angažman budu takve da zapravo nećete biti sigurni da li se to isplati. Preispitajte zato svoje kriterijume i ciljeve. Sve zavisi od toga šta zapravo želite.

ZDRAVLJE&SAVET: Bavite se sportom.







RAK

LJUBAV: Bićete preduzimljivi i aktivni u traženju svoje srodne duše ako ste još sami. Neće vam biti teško da odete na kraj sveta da nađete ono što tražite. Oni koji već jesu u vezama iznenađivaće voljenu osobu sa predlozima punim aktivnosti i dinamike.

KARIJERA: U poslu ćete se malo nadmudrivati ili takmičiti. Doći će do izražaja vaš borbeni duh. S autoritetima trenutno ne stojite najbolje, pa pazite kako s njima sarađujete. Ne insistirajte na svojim idejama, jer još nije vreme da se neke od njih ostvare. Izdržite.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite u teretanu.




LAV

LJUBAV: Verovatno ćete pomalo otupeti za ljubav ili za zahteve druge strane. Ona vas neće najbolje razumeti, ali ne pokušavajte da objašnjavate kako se osećate. Najviše zato jer je ovo ipak prolazna faza. Budite mirni i nađite načina da se prilagodite.

KARIJERA: Privilegije kojima ste se nadali biće blizu, ali vi sami nećete biti u najboljoj formi da ih iskoristite. Više će to izgledati kao da vam se nešto nudi jer je to nečiji zadatak ili su takva pravila igre. Ipak, držite se postavljenjih ciljeva.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste.





DEVICA

LJUBAV: U vašim emotivnim odnosima vladaće ležernost. Mnogi parovi uživaće bez pritiska da se nekuda mora izaći ili nešto nekom dokazati. Biće i onih koji će biti skloniji povlačenju i skrivanju emocija, a tu su i male provokacije.

KARIJERA: Prepreke koje vi vidite objektivno su manje nego što vam se čine. Prevazilazićete ih svojom maštom i sposobnošću prilagođavanja. Pokazaćete svoju kreativnu crtu. To što će uz sve to ići i određeni napori, očekivano je.

ZDRAVLJE&SAVET: Imate dovoljno snage za sve što vam treba.






VAGA

LJUBAV: Osećaćete se prilično sigurno u svojoj vezi. Bićete spremni na razne ludorije, pa i rizike jer znate da vas voljena osoba voli najviše na svetu. Čak i ako zabrljate, biće vam oprošteno. Oni koji su još sami uglavnom će maštati.

KARIJERA: Setite se samo koliko ste postigli u prošlosti, a najviše zato da motivišete sami sebe za budućnost. Kad vam nude nešto veliko, a vi posumnjate da to nije moguće ili da vi to ne možete, sami sebi pravite zatvoren put. Imajte više poverenja u druge.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne nadmudrujte se.



ŠKORPIJA

LJUBAV: Uglavnom ćete više razmišljati o ljubavi, nego što ćete ljubiti. Neki će opet osećati iskušenje tajne ljubavne veze. Biće drugih koji će vas pozivati u svoje društvo, ali nećete biti sigurni koji im je motiv. Ne morate uvek sve da znate unapred.

KARIJERA: Sarađivaćete se svima oko sebe i to vrlo efikasno. Mnoge će oči biti uprte u vas i od vas će se očekivati. Neki će povući poteze koji će imati uticaja na sve s kojim rade. Učiniće to i više nego uspešno. Prolazite određene transformacije.

ZDRAVLJE&SAVET: Humorom pobedite brige..




STRELAC

LJUBAV: Iskreni saveti dobrih ljudi pomoći će vam da pregrmite ovo, vama pomalo dosadno ljubavno razdoblje. Mnogi će posegnuti za praktičnom knjigom gde će naći niz korisnih saveta za svoj privatni život. Primeniće ih tek kasnije kad budu s nekim.

KARIJERA: Verovatan je krupniji materijalni dobitak koji će vas osnažiti i podstaći da još predanije radite dalje. Cenite svačiji trud, ali ono što se ovoga puta postiglo smatraćete pre svega svojom zaslugom. Ipak, nađite načina kako da nagradite i druge oko sebe.

ZDRAVLJE&SAVET: Nije zlato sve što sija.





JARAC

LJUBAV: Neki bi mogli da prolaze kroz iskušenje tajne erotske ljubavne veze ili da svoju naklonost prema nekom kriju jer tako određuju pravila ponašanja. U svakom slučaju, nije baš tipično za vas. Moralne dileme pratiće ovakvo stanje svakog dana.

KARIJERA: Pred vama je sve otvoreniji put za razvoj na profesionalnom planu. Kod nekih će se to pokazati kao sve bolje povezivanje i saradnja s ljudima iz struke ili sa strancima. Biće i onih koji će zbog posla malo putovati.

ZDRAVLJE&SAVET: Čuvajte svoju energiju.




VODOLIJA

LJUBAV: Pred vama su dani dobrih, ali ne velikih ljubavnih prilika. Iskoristite ih tako da ojačate poverenje između vas i partnera. Takođe je potrebno primeniti samokontrolu jer ćete povremeno reagovati kako ne treba. Razmislite o svemu.

KARIJERA: Uslediće podrška drugih za ono što radite, ali uz nju će doći i potreba da se napravite malo važni. Nema potrebe za tim. Radije samo radite, a kasnije pustite druge da vas hvale. Tako će sve biti verodostojnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u sportu i u životu.



RIBE

LJUBAV: Ovih dana pratiće vas lepe ljubavne prilike. Iskoristite to da uživate ili da nekom izrazite ljubav. Neki će povremeno osećati nedostatak dešavanja, pa će rado smišljati događaje koji nemaju realno uporište. Ako vam je dosadno, pomozite nekom.
.
KARIJERA: Dosta poslova se privodi svom kraju. Pripremate se za zatvaranje poslovnih faza. Biće i onih koji će silom prilika otići na godišnji odmor. Neki treći će raditi od kuće i u tome će nalaziti više smisla nego u radu u preduzeću.

ZDRAVLJE&SAVET: Nađite svakog dana pet minuta mira samo za sebe.


 

Neverovatno! Napitak koji dvostruko skida težinu! Imate ga u frižideru!

Viber

Autor: O.J
Izvor: astrofon21

Povezane vesti:


>