Region

Svet

Psihoterapeut Zoran Milivojević: Epidemija u glumačkim vodama!

Epidemija u glumačkim vodama! Poznati psihoterapeut Zoran Milivojević progovorio o skandalu koji trese glumački svet, otkriva koja to stvar je ključna u slučaju Danijele i Branislava!

Psihoterapeut Zoran Milivojević: Epidemija u glumačkim vodama! Screenshoot/Instagram






Slučaj Branislava Lečića i Danijele Štajnfeld potresao je celu Srbiju i region, a kako se u poslednje vreme sve češće govori o mobingu i se*sualnom nasilju u filmskoj industriji, psihoterapeut Zoran Milivojević kaže da će sada krenuti prava revolucija, te da je vreme da se o takvim situacijama govori javno. Ipak, kako kaže, ne treba osuđivati pre vremena, dok nadležni organi ne ispitaju slučaj.


- Ovo sad je neka epidemija u glumačkim vodama i dešava se veliki skandal. Treba sačekati da sud na osnovu svih dokaza presudi o slučaju Branislava Lečića i Danijele Štajnfeld, pa tek onda donositi zaključke i komentarisati. Obe strane su vrlo uverljive u nekim svojim nastupima - kaže Milivojević i dodaje:






- Danas svako može svakog da optuži za ovo ili ono... Ipak, dobro je da je Danijela izgovorila ime onog ko ju je zlostavljao. Sud će presuditi da li je to istina. Trenutno dešavanje utiče na društvo, dešava se koristan pomak, žrtve dobijaju ohrabrenje da progovore. Ima uvek onih koji su za jednu, a protiv druge strane, to je jedino loše - zaključuje Zoran.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>