Region

Svet

Frizer Vlada kriv za raskid Anabele i Mladena?!

Iako je u emisiji "Amidži Show" pevačica Anabela izjavila kako je morala da "otpusti svoju frizerku, ovaj frizera, jer se zaljubila, zapravo zaljubio u njenog bivšeg dečka!", po medijima su počela nagađanja o kom frizeru je reč.

Frizer Vlada kriv za raskid Anabele i Mladena?!



Mladen prevario Anabelu sa njenim frizerom?! (Video)
Javnosti je poznato da je Anabelin dugogodišnji frizer Bojan Repaja. Međutim, Anabela je poslala saopštenje u kom se navodi da ona nije dala povoda da Bojan Repaja bude prozvan u bilo kom kontekstu.

“Načinjena je velika šteta mom najboljem prijatelju Bojanu Repaji. Kao neko ko nije javna ličnost, Bojan je doveden u veoma neprijatnu situaciju”, izjavila je pevačica u saopštenju.

Opet, sa druge strane, Anabelin drugi frizer Vladimir Simić objavio je na svom Facebook profilu status : "Pukla veza zbog mene, axaxa" i na taj način bacio sumnju na sebe. Vlada nije želeo da komentariše ovu situaciju, jer po njegovim rečima čeka odgovor od Anabele: "Po čemu je zaključila da je zaljubljen u njenog dečka?!" - rekao je frizer i dodao da kada pevačica odgovori, počinje igra istine.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>