Region

Svet

Region

Hoćemo li gledati i drugu i treću sezonu serije Kalkanski krugovi?!

Budući da nas sledećeg vikenda na kanalu Superstar od 20.00 očekuju 5. i 6. epizoda, “Kalkanski krugovi” polako su prevalili u drugu polovinu svog putovanja. Hoćemo li gledati i drugu i treću sezonu serije Kalkanski krugovi?!

Hoćemo li gledati i drugu i treću sezonu serije Kalkanski krugovi?! Screenshoot/Instagram






Serija “Kalkanski krugovi” koja je premijernim emitovanjem na kanalu “Superstar TV”, a zatim na RTS 1, privukla veliku pažnju gledaoca u Srbiji, epizodu po epizodu zalazi sve dublje u kompleksnu radnju koja je mešavina misterije i porodične drame. Klupko tajni polako se odmotava. Budući da nas ovog vikenda na kanalu Superstar od 20.00 očekuju 5. i 6. epizoda, “Kalkanski krugovi” polako su prevalili u drugu polovinu svog putovanja.


A mi se pitamo – da li će biti i nastavka? Odgonetajući tajne i pitanja “Zabrana” sasvim slučajno nabasasmo na snimak RTV Šumadija, čija je ekipa tokom prošle godine posetila set serije “Kalkanski krugovi” u šumadijskom seocetu Jelovik.


Mada novinari nisu uspeli da dobiju izjave od glumaca ili nekoga iz produkcije, jer je to zbog ugovornih obaveza tada bilo nemoguće, veoma zanimljivu izjavu dala je predstavnica lokalnih vlasti, koja je između ostalog poručila da je ekipa “Kalkanskih krugova” veoma zadovoljna uslovima u selu koje se nalazi nadomak Aranđelovca i da će se, posle snimljene prve sezone – vratiti na snimanje novih 20 epizoda.






Za nas veoma zanimljiv podatak, koji naravno, zahteva proveru, pa smo zbog toga kontaktirali scenaristu “Kalkanskih krugova”, Đorđa Milosavljevića, koji nam je razjasnio sadržaj priloga RTV Šumadija.


– Iz usta predstavnice opštine u Božje uši – duhovito je prokomentarisao prilog Đorđe Milosavljević, dodajući da se, svakako nada da će nastavka biti jer, kako kaže, ima mnogo toga što je tek započeto.


– Istorija Dola i Zabrana duža je čak i od manastira i srednjevekovne tvrđave smeštene na Selištu. Ona u daljoj prošlosti dotiče i istoriju Despota Stefana i prokaza (gubavaca), a u bližoj i vreme Drugog svetskog rata. Istorije nam ovde ne manjka, niti veza istorije sa našim dobom. Ali, još je rano pričati o tome, pošto prva priča tek što je počela – poručio je Đorđe Milosavljević za FILM i TV.




Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/filmitv.rs

Povezane vesti:


>