Region

Svet

Branislav Lečić u pisanoj izjavi porekao sve optužbe!

Branislav Lečić izjavio je da je spreman da se podvrgne poligrafskom ispitivanju povodom navoda glumice Danijele Štajnfeld da ju je on silovao. Glumac je u pisanoj izjavi porekao sve optužbe!

Branislav Lečić u pisanoj izjavi porekao sve optužbe! Screenshoot/Instagram





„Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično delo, a kamoli delo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično delo! Koristim ovu priliku da obavestim kako nadležno tužilastvo, tako i javnost da apsolutno nemam šta da krijem da nemam nameru da napištam teritoriju Srbije i ovim putem molim nadležno tužilastvo i MUP Republike Srbije da mi se bez odlaganja uputi poziv radi saslušanja.







Takođe, pod punom materijalnom i krivičnom odgovornosću spreman sam da se podvrgnem poligrafskom ispitivanju na sva pitanja, uključujući pitanja o razgovoru sa Štajnfeld koji je objavljen u pojedinim medijima“,
naveo je Lečić, dodajući da izjavu daje bez „nakljukavanja“ sedativima, bez upotrebe bilo kakvih lekova i bez prethodno predočenih mu pitanja!






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>