Region

Svet

Lečić slao poruke voditeljki: Hristina, jel se tako braniš od izazova?

Branislav Lečić slao poruke voditeljki političke emisije “Minut do 12”, nije mu odgovarala, a on je zapitao - Hristina, je l' se tako braniš od izazova?

Lečić slao poruke voditeljki: Hristina, jel se tako braniš od izazova? Screenshoot/Instagram




Nakon tvrdnji glumica Danijela Štajnfeld da ju je navodno silovao njen kolega Branislav Lečić, novinarka Hristina Stoiljković, inače voditeljka političke emisije “Minut do 12” objavila na svom Tviter nalogu prepiske sa pomenutim glumcem.

Naime, kako Hristina tvrdi, Lečić je upoznala tokom snimanja već pomenute emisije, 2019. godine, a nakon toga došlo je do, kako ona tvrdi "uhođenja nje, od strane Branislava.







Nakon njegovog gostovanja, ona počinje da dobija poruke koje su joj konstantno stizale i sve to je objavila na Tviteru.

- Hristina, ne mogu da odolim, a da ti ne kažem. Dopala si mi se danas. Tvoja energija ima pamet i erotiku. A to je retka kombinacija - poslao joj je navodno Lečić nakon gostovanja 23. marta. 2019. godine






- Hristina, je l' se tako braniš od izazova. Ovo je za mene prelako - jedna je od poruka u nizu.

- Trebaš mi, javi se - bio je uporan, navodno glumac.






Na objavi koju je postavila na društvenim mrežama, ova novinarka je napisala da je reč o uobičajenom maniru Lečića.


- Prvo Lečićev ustaljeni manir da se postavlja kao da ti čini ogromnu čast što si mu se dopala. A zatim i gomila poruka uz skoro svakodnevno neprestano zvanje. Dotičnog nedeljama nije tangiralo preterano što pozivi i poruke svi do jednog ostaju bez odgovora - napisala je ona između ostalog na društvenoj mreži Tviter.

















 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf.rs

Povezane vesti:


>