Lifestyle

Zanimljivosti

Vesti

bajaga najnovije vesti - strana 6

Bajaga piše za Evroviziju

Bajaga piše za Evroviziju

Ovih dana sve troje iz porodice Kovač vredno rade na svojim kompozicijama, a kao pravu tajnu zasad čuvaju imena izvođača. Po pravilima, interpretatora bira kompozitor u dogovoru sa RTS, a pregovori i licitiranje sa imenima pevača tek predstoje. Kornelije Kovač je u svom stanu, gde ima mini-studio, odabrao numeru koju će ponuditi za “Evroviziju”.

Pročitaj više

Beograđani uz Bajagu dočekali Novu 2011. godinu

Beograđani uz Bajagu dočekali Novu 2011. godinu

Desetine hiljada dobro raspoloženih Beograđana i gostiju iz zemlje i regiona ispratilo je staru i dočekalo Novu 2011. godinu širom prestonice. Ispred Doma Narodne skupštine održan je tradicionalni novogodišnji koncert pod sloganom „Pozovi Beograd 011” na kojem su nastupali Vlada Divljan i „NVO”, Kiki Lesendrić i „Piloti”, Partibrejkersi”, „Zemlja gruva” i „Svi na pod”.

Pročitaj više

Gde ko peva za Novu godinu

Gde ko peva za Novu godinu

Ukoliko još niste rešili gde ćete dočekati Novu godinu, muzičari sa domaće estradne scene će vam pomoći u tome. Naime, širom Srbije će sutra uveče biti organizovani novogodišnji koncerti na Trgovima, pa tako pored Beograda, Novog Sada i Niša, priliku da Novu godinu dočekaju uz dobru muziku imaće i stanovnici Kragujevca i Zlatibora.

Pročitaj više

>