Region

Ana Vučelić šutnula Sergeja Trifunovića

Ana Vučelić, 23-godišnja ćerka političara Milorada Vučelića , raskinula je vezu sa glumcem Sergejem Trifunovićem. Razlog za razlaz nije bila starosna razlika od 15 godina, već novi muškarac koji se pojavio u njenom životu.

Ana Vučelić šutnula Sergeja TrifunovićaPrema pisanju lista “Alo”, veza je za Anu predstavljalo opterećenje, pa ponekad čak i mučenje, jer su ona i Sergej imali potpuno različite poglede na život.

- Pre dva, tri meseca su definitivno završili ljubav. Sigurno se neće miriti posle raskida jer je Ana uvidela koji su joj prioriteti u životu, a Sergej definitivno nije spreman da je prati u tome – kaže izvor lista “Alo”.

Ana se pre godinu i po dana vratila u Srbiju posle studiranja na koledžu za medije i komunikaciju u Švajcarskoj.

Ana Vucelic i Sergej Trifunovic

- Drugačiji način života koji su vodili pre nego što su se upoznali dosta je uticao da se posle više od godinu dana veze raziđu. Jednostavno, ljudi su imali različite vizije i ciljeve u životu, što i ne čudi preterano jer je Ana godinama živela u inostranstvu - objašnjava izvor.

Ana je sada našla novu ljubav. Reč je o Italijanu kog je upoznala tokom studiranja.

- O svom trenutnom emotivnom životu stvarno ne bih želela da pričam. Sergej i ja nismo zajedno već neko vreme. Sergeju želim mnogo uspeha u daljoj karijeri jer je talentovan i uporan dečko - rekla je Vučelićeva za “Alo”, dok je Trifunović ostao nedostupan za komentar.

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:

Komentari

TEORIJA SVEGA od 19. marta u bioskopima FOTO+VIDEO

TEORIJA SVEGA od 19. marta u bioskopima FOTO+VIDEO

Obaveštavamo vas da, posle veoma uspešnog premijernog prikazivanja na ovogodišnjem FEST-u, film TEORIJA SVEGA (THE THEORY OF EVERYTHING) od četvrtka, 19. marta, stiže i na redovne repertoare naših bioskopa.

17. mart 2015

VUK: Moćna priča o odrastanju konačno u domaćim bisokopima VIDEO

VUK: Moćna priča o odrastanju konačno u domaćim bisokopima VIDEO

Na nedavno održanom FESTU, glavnu nagradu – Beogradskog pobednika za najbolji film u glavnom takmičarskom programu dobio je film Vuk (Theeb) reditelja Nadži Abu Novara. Zbog velikog interesovanja, Beograđanima je od juče 14.marta omogoćeno da gledaju Nadžijevo debitansko dugometražno ostvarenje na repertoaru Dvorane doma sindikata.

15. mart 2015

Region

Svet