Region

Svet

Branislav Lečić na stubu srama! Javile se nove žrtve!

Branislav Lečić na stubu srama! Javile se nove žrtve! Prema pisanju medija, Štajnfeld je otkrila da je misteriozni silovatelj, čiji je identitet uporno skrivala od javnosti, glumac Branislav Lečić, navodeći da ju je napastvovao pre nekoliko godina dok je sa njim radila na jednom projektu. Međutim, sada se pojavila informacija da ona nije jedina.

Branislav Lečić na stubu srama! Javile se nove žrtve! Screenshoot/Instagram
Naime, kako piše Mondo.rs, devojka koja je imala neprijatno iskustvo s glumcem na snimanju studentskog filma, dok je još studirala, sada se javila.

- Imala sam 20 godina, i on je učestvovao u snimanju studentskog filma moje klase. Snimanje je trajalo cele noći, i oko šest, pola sedam ujutru, koleginica i ja smo ga otpratile do taksija, to je uobičajena procedura. Dok je ona bila okrenuta, plaćala je vozaču, on me je ščepao, olizao mi levo uho, počeo da dahće, a zatim me pustio i ušao u vozilo kao da se ništa nije dogodilo - ispričala je ta devojka za Mondo, a njen identitet je poznat redakciji.

Ona dodaje da zna još slučajeva koleginica koje su s glumcem imale slične situacije, a Lečić se neprimereno ponašao i prema novinarkama. Jedna od njih, koja je takođe želela da ostane anonimna, rekla je da ju je Lečić dodirivao po grudima dok je od njega uzimala izjavu, piše Mondo.rs

 

Danijela Štajnfeld: Najteže je bilo pronaći počinitelje, da javno pričaju o tome!
- Urednik me je poslao na događaj u jednom beogradskom pozorištu, usred dana. Događaju je prisustvovalo više glumaca i kolega novinara, i bila je prilična gužva. Potrajalo je dok smo od svih učesnika uzeli pojedinačne izjave. Primetila sam da Lečić u tom trenutku ne razgovara ni sa kim od kolega, pa sam ga pitala možemo li da porazgovaramo o projektu. Bio je ljubazan, previše ljubazan. Dodirivao me je po ramenu i ruci sve vreme, a kada smo završili i ugasila sam diktafon, prešao mi je rukom preko grudi, pokušao je da to izgleda kao da je bilo slučajno. Ali to nije bio brz, ovlaš pokret. Šokirano sam ga pogledala, potpuno sam promenila izraz lica, on je delovao malo poljuljano, brzo se kao zahvalio i nestao u gužvi. Kasnije su mi i druge koleginice rekle da su s njim imale čudna iskustva - ispričala je ona.

 

Danijela Stajnfeld otišla iz Srbije zbog silovanja! Sada snima film o tome!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>