Style

Ljubav

Riba, MESEČNI HOROSKOP za april 2021. godine!

Riba, mesečni horoskop za april 2021. godine! Pogledajte šta vas očekuje na polju posla, ljubavi i novca u ovom mesecu...

Riba, MESEČNI HOROSKOP za april 2021. godine! Svet Plus





Posao: Očekujte veće novčane sume, ali ne zbog vaših konkretnih ideja, već zbog izuzetno raspoloženih šefova, koji će vas podsticati da date više od sebe na poslu na kom ste angažovani.

Već neko vreme vam je zagarantovan novčani priliv, koji ćete iskoristiti za ulaganje na koje niste sumnjali da će vam doneti solidne prilive.

Prosperitet vam je zagarantovan i na polju karijere. Nećete odustajati od puta na koji ste se krenuli kada je vaš lični razvoj u pitanju osim što ćete biti povremeno na nekim segmentima na proveri, koliko ste naučili da bi mogli da pređete na sledeći nivo.







Ljubav: Kolebljivost partnera na koju ste navikli ne predstavlja vam veće opterećenje na polju emocija. Ovde je to problem samo druge strane, vi ste slobodni u svojim idejama kada su zajednički život u pitanju i porodično okruženje.

Možete se nadati i većoj slobodi od očekivane sve do one tačke kada partneru počne da smeta ta vaša karakterna crta. Partner vam i tokom aprila postavlja granice i barijere. Pored vas je neko ko je isuviše realan u pogledu na svet i neko ko vas čak bezuslovno voli.






Zdravlje: Nemate velike i drastične promene u odnosu na prethodni period. Ukoliko bude nekih problema, svakako ćete ih držati pod kontrolom.




 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: astrofon21

Povezane vesti:


>