Region

Svet

Region

Zvezda serije Besa, u filmu Trag divljači, neprepoznatljiv!

Zvezda serije "Besa" Miloš Timotijević, u filmu "Trag divljači", neprepoznatljiv! Radnja filma odvija se u izmišljenom gradu Vranovcu, u istočnoj Srbiji 1979. godine. Pogledajte kako Miloš izgleda u ovom filmu.

Zvezda serije Besa, u filmu Trag divljači, neprepoznatljiv! Screenshoot/Instagram





Početkom marta počelo je snimanje novog filma Miloša Avramovića „Trag divljači“, čiji je scenario rađen na osnovu književnih likova Živojina Žike Pavlovića, jednog od najpoznatijih filmskih autora i predvodnika „Crnog talasa”.


Tema filma je sudbina mladog i perspektivnog novinara, koji se bavi istraživačkim novinarstvom i koji, izveštavajući o svirepom ubistvu u Jugoslaviji krajem ’70-ih godina, otkriva i porodične tajne u vreme komunističkih zločina kada je sve bilo pod kontrolom države. Istražujući svirepo ubistvo koje je potreslo jugoslovensku javnost, putevi mladog novinara Jugoslava se ukrštaju sa putevima potpukovnika UDBE Blagoja.


Radnja filma odvija se u izmišljenom gradu Vranovcu, u istočnoj Srbiji 1979. godine.



Film će producirati produkcijska kuća „Režim“ Miloša Avramovića, koji je istakao da mu je čast što će biti producent filma po prozi jednog od najvećih reditelja, zahvaljujući kojem je naša zemlja stavljena na mapu sveta“. Film ce biti snimljen na autentičnim mestima istočne Srbije, kao i u porodičnoj kući Žike Pavlovića ,u selu Vratanica kod Zaječara, u kojoj je proveo veći deo detinjstva


Ulogu novinara Jugoslava igraće Raša Bukvić, dok će u filmu glumiti i Srdjan Žika Todorović, Uliks Fehmiu, Nada Šargan i Milena Pavlović .

Glumačkoj postavci nedavno se pridružio i glumac Miloš Timotijević koji je ostvario sada već kultne uloge u serijama “Besa” i filmu i seriji “Južni vetar”. Ipak, za ovu potrebu Timotijević je u potpunosti promenio svoj fizički opis, a mnogi njegovi obožavaoci koji su videli Miloševe fotografije na instagramu – nisu ga prepoznali!


Pogledajte kako Miloš Timotijević izgleda u filmu “Trag divljači”.








 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/filmitv.rs

Povezane vesti:


>