Region

Svet

Mustafa je shvatio da Emina Jahović zarađuje više od njega?!

Mustafa Sandal je shvatio da Emina Jahović od početka pandemije izazvane korona virusom, zarađuje više od njega i prestao je finansijski da obezbeđuje decu... Pevačica je tužila bivšeg supruga!

Mustafa je shvatio da Emina Jahović zarađuje više od njega?! Screenshoot/Instagram




Emina Jahović tužila je bivšeg supruga Mustafu Sandala za neispunjavanje obaveza koje ima prema njihovim sinovima Jamanu i Javuzu, a sada su "isplivalii" novi detalji ovog sukoba.


Pevačica je turskim medijima otkrila da njen bivši suprug čak 26 meseci nije platio alimentaciju za sinove zbog čega je bila prinuđena da preduzme mere.


Čitav sukob je počeo kada je Mustafa shvatio da Emina, od početka pandemije izazvane korona virusom, zarađuje više od njega i prestao je finansijski da obezbeđuje decu. On je, naime, nakon razvoda finansijski pomagao Emini i deci, ali je prestao kada je pevačica pokrenula svoju liniju za negu lepote.








Emina je, shvativši, da je Mustafa prestao da plaća alimentaciju, pokrenula tužbu protiv njega, ali joj je on uzvratio kontratužbom za zapostavljanje dece jer kako tvrdi, Jahovićka se posvetila više poslu nego sinovima.


Sve ovo je nedavno prokomentarisala Emina na televiziji "Prva" i otkrila da njen bivši suprug nije ispunio ni osnovne obaveze:

- Tužno je što nam se ovako nešto dešava posle toliko godina. On očigledno nije ozbiljno shvatio finansijski segment, i sve obaveze prešle su na mene. Užasno sam se osećala kada sam odvela decu kod lekara i saznala da im zdravstveno osiguranje nije plaćeno. U Turskoj zakon štiti žene, što je dobro, ali verujem da ćemo se na kraju dogovoriti - zaključila je Emina. 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>