Region

Svet

Jelena Karleuša: Ljudi, sa mojom karijerom je gotovo!

Ljudi, sa mojom karijerom je gotovo! Pevačica Jelena Karleuša donedavno je bila u centru pažnje zbog svađe s takmičarkom "Zvezdi Granda" Vanjom Knežević, koja je potom diskvalifikovana i protiv koje je podneta krivična prijava, a sada zbog priznanja u novoj emisiji...

Jelena Karleuša: Ljudi, sa mojom karijerom je gotovo! Screenshoot/Instagram
Jelena Karleuša je iskreno pričala o trenutku kada je pomislila da je njenoj karijeri došao kraj.

"Zazvonio mi je telefon, ja sam sedela u Istanbulu sa Duškom, sedeli smo kod našeg druga Krasića, sa njegovom ženom, ja sam im ovako rekla: ‘Ljudi, sa mojom karijerom je gotovo’, oni su pitali zašto. ‘Ja sam zabranjena apsolutno svuda, na svim televizijama, u svim medijima, ja nemam sem Instagrama gde da se pojavljujem’. Tog minuta kad sam to izgovorila, zazvonio mi je telefon, pisalo je Saša Popović, ja sam uzela telefon i okrenula ga njima i rekla: ‘Ljudi, vidite’. Duško mi je rekao: ‘Javi se, brzo’, nisam htela odmah, javio se Duško, ja sam rekla ‘da’. Bio je Sale, pitao me kada se vraćam u Beograd, rekla sam za dva dana iako sam se vratila sutradan. Došla sam kod njega kući, bila je Suzana, Saša je postavio čuveno pitanje: ‘Da li si za?’, ja sam bez razmišljanja rekla ‘da’, ostalo je istorija", ispričala je Jelena Kareluša u emisiji.
 


Podsetimo se:

- Zbog poziva na nasilje, kao i zbog izjava koje su prouzrokovale brutalni medijski linč mene i moje maloletne dece, odlučila sam da podnesem krivičnu prijavu protiv kandidatkinje Granda, Vanje Knežević - napisala je Jelena na Instagramu.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>