Style

Ljubav

Vodolija, mesečni horoskop za april 2021. godine!

Vodolija, mesečni horoskop za april 2021. godine! Oni koji traže posao mogu biti prijatno iznenađeni jednim pozivom, koji vam otvara novi horizont.

Vodolija, mesečni horoskop za april 2021. godine! Svet Plus





Posao: Ukoliko niste završili studiju kada je u pitanju timski rad, imate šansu tokom meseca aprila da tako nešto privedete kraju. Ne otežavajte sebi situaciju, kada je u pitanju nova ideja, jer se u retrogradnosti ne počinje nešto novo što vam inače poručuje Saturn u polju podrške, kada je u pitanju vaš poslovni segment u kome ste najviše angažovani.

Oni koji traže posao mogu biti prijatno iznenađeni jednim pozivom, koji vam otvara novi horizont. Možete očekivati više novca bez izuzetka, kada su vaše kompetencije i zalaganje u pitanju. Nekoga od kolega nećete ostaviti ravnodušnim, kada je u pitanju vaš način sticanja novca, pa možete očekivati poziv za saradnjiu, koju ne možete izbeći.





Ljubav: Privlače vas partneri koji imaju stav i jaku volju. Mogu biti mlađi od vas ili da mladoliko izgledaju. Ukoliko ste sami imate odličnu priliku da se upoznate sa osobom koja vam je u prolazu dala signal za nešto konkretno. Simpatije mogu biti obostrane.

Imaćete razlog da se više družite nego obično. Naravno izlasci su zagarantovani u većoj meri. Ukoliko ste u braku, partner može da bude često odsutan ili da vreme provodi na putu, pa se ovde uviđa malo veće iskušenje.





Zdravlje: Stres, koji možete imati tokom meseca aprila, možete da kanališete meditacijom ili joga vežbama.


Viber

Autor: O.J
Izvor: astrofon21

Povezane vesti:


>