Region

Svet

Region

Da li ste već otkrili najveću tajnu serije Kalkanski krugovi?!

Da li ste već otkrili najveću tajnu serije "Kalkanski krugovi"?! Dva lika glumi ista glumica, a saznaćemo i zašto. Prošlost Svetlanine porodice direktno je isprepletana sa tajnovitom prošlošću Dola.

Da li ste već otkrili najveću tajnu serije Kalkanski krugovi?! Screenshoot/Instagram






Serija Kalkanski krugovi, koja se emituje premijerno na kanalu Superstar TV vikendom u 21.00, sa svega dve epizode uspela je da zaludi celu Srbiju. Reakcije publike su očekivane budući da „Kalkanski krugovi“, iliti „Zabran“ od 5 neophodnih elemenata za savršenu seriju – imaju svih pet.

Odličan scenario, sjajna režija i fotografija,  vrhunska glumačka ekipa, tračak misterije koji gledaoce pred malim ekranima „lovi“ kao udica, i ozbiljna produkcija koja može da parira najboljim svetskim projektima. Ukratko, „Kalkanski krugovi“, što bi rekli već pasionirani fanovi – kidaju.



A u prilog tome govori i činjenica da  su teorije o tome šta se krije u „Zabranu“, ko je njegov misteriozni stanovnik, koju tajnu krije Velibor, u čemu je misterija narukvice koju Velibor daje neobičnom muškarcu da je „nosi i nikada ne skida“… među gledaocima počele da kolaju i pre početka emitovanja serije.








Jednu od najvećih  misterija „Kalkanskih krugova“ krije upravo lik koji u seriji tumači glumica Nina Janković. Naime, u trećoj epizodi  koja je na programu kanala Superstar u subotu od 21.00, otkrićemo da Ninina Svetlana ima veliku tajnu.



Naime,  ispostavlja se da je Maksa angažovao Svetlanu, službenicu Zavoda za zaštitu spomenika kako bi proučila ruševine skrivene u šipražju seoskog „Zabrana“ – mesta gde Maksa namerava da gradi svoj hotelski kompleks. Međutim, prošlost Svetlanine porodice direktno je isprepletana sa tajnovitom prošlošću Dola.


O toj sličnosti svedoči i podudarnost Svetlaninog lika i lika devojke koju na početku vojnici dovoze u Zabran. Ono što pažljivim gledaocima nije promaklo jeste da upravo ista glumica Nina Janković tumači obe devojke! Pitate li se i vi – ZAŠTO?






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Filmitv.rs

Povezane vesti:


>