Style

Ljubav

Horoskop za proleće 2021. godine: Spokoj, smirenje ili oslobođenje!

Horoskop za proleće 2021. godine donosi Spokoj, smirenje ili oslobođenje od nagomilanih pitanja i briga proteklog perioda. Tokom ovogodišnjeg proleća dogodiće se istina, dve eklipse, i to 26. maja Mesečeva, u Strelcu, pa 10. juna Sunčeva, u Blizancu.

Horoskop za proleće 2021. godine: Spokoj, smirenje ili oslobođenje! Svet Plus
Nakon zaista izazovnog i zahtevnog kraja zime u kom nije nedostajalo stresa, burnih događaja i još burnijih doživljaja, proleće će doći kao melem na ranu.Zato će ga mnogi doživeti kao spokoj, smirenje ili pak oslobođenje od nagomilanih pitanja i briga proteklog perioda.Da se razumemo, neće se događati ništa posebno senzacionalno, ali već neko smirivanje mnogih situacija ili pak verovatno navikavanje na ono što živimo potenciraće određeni mir i poverenje u lepše sutra.

Tokom ovogodišnjeg proleća dogodiće se istina, dve eklipse, i to 26. maja Mesečeva, u Strelcu, pa 10. juna Sunčeva, u Blizancu.Ali istovremeno, Saturn iz Vodoliji uglavnom će stabilizovati iste, pa će izuzev prolaznih izazovnih tranzita, obe proteći podsticajno, ohrabrujuće, a promene koje će se otvoriti na svoj će način obećavati dugoročnost i kontinuitet.

Jasno, najosetljiviji na ove eklipse biće upravo Strelci i Blizanci, ali i svi oni koji u tim znacima imaju neki Stelijum planeta ili pak neku osetljivu tačku.

Retrogradni Merkur tokom celog dela prolećnog 6. meseca usporiće neke komunikacije, neke od nas ostaviti na čekanju i bez odgovora, ali leto će pokrenuti sve ono što možda još nismo saznali, pa budimo strpljivi.

Venera će tokom ovogodišnjeg proleća proći Ovna, Bika, Blizanca i Raka, pa će pripadnici ovih znakova blistati više nego inače, a Venerin tranzit otvaraće im mnoga ljubavna vrata, već zavisno od individualnim natalnim kartama.

 

Proleće 2021: Uticaj na ljudsku psihu!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: lovesensa.rs

Povezane vesti:


>