Region

Svet

Supruga Vlaste Velisavljevića: Cele prošle godine nismo izlazili!

Oglasila se supruga Vlaste Velisavljevića! Cele prošle godine nismo izlazili, sve su nam donosili do vrata. Ipak ima nade, dobri lekari brinu o njemu...

Supruga Vlaste Velisavljevića: Cele prošle godine nismo izlazili! Screenshoot/Instagram/hellomagazinsrbija





Vlasta Velisavljević (94) pozitivan je na korona virus  zbog čega je juče hospitalizovan. Kako se njegovo stanje pogoršalo, s Infektivne klinike prebačen je na intenzivnu negu u KBC "Dragiša Mišović". Glumac, koji je dobio obe doze vakcine, nedavno istakao da je jako vodio računa o zdravlju, što je sada i potvrdila njegova supruga Nada.

"Još uvek je ozbiljno, ali u dobroj je bolnici. Čekam i ja informacije, na intenzivnoj nezi je, pa nisam mogla da razgovaram sa njim", rekla je glumčeva supruga za za "B92".



"To se desilo onako iznenada, stalno je proveravao zdravlje. Cele prošle godine nismo izlazili, sve su nam donosili do vrata. Sada je izlazio malo oko registracije kola, i mislim da se tada zarazio. Ipak ima nade, dobri lekari brinu o njemu", izjavila je Nada.
 

Vlasta Velisavljević ističe da je sposobniji za vožnju od omladine!

 

Vlasta Velisavljević vozi u 92. godini! Uvek putujem sam! Imam neke suvozače, koji mi dosađuju!



Inače, Velisavljević je nedavno izjavio da se vakcinisao protiv korona virus. Iako je prvobitno želeo rusku vakcinu, primio je kinesku.








- Pre nekoliko dana sam se preko eUprave prijavio za vakcinaciju. Pre dva dana sam dobio telefonski poziv i neko me je izvestio da je moj zahtev prihvaćen i da dođem u Dom zdravlja Savski venac u osam sati ujutru. Tako sam i uradio. Jutros sam se pojavio tamo i sačekao svoj red. Bio sam najstariji od svih u Domu zdravlja. Ja sam se opredelio za rusku vakcinu, ali nisam mogao da je primim. Medicinari su mi rekli da ona ne može da se daje starijima od 76 godina, a ja imam 94. Predložili su mi kinesku i odmah sam pristao i primio sam je. Mogao sam da odustanem, ali nisam želeo. Kad sam već došao ovako mator, zašto da otežavam situaciju - rekao je gospodin Vlasta.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>