Zvezde Granda

Parovi

Diskvalifikovana Vanja Knežević otkrila nove detalje o skandalu!

Diskvalifikovana Vanja Knežević otkrila nove detalje o skandalu koji trese estradu, uplela i Mariju Šerifović! Ona je navodno izbačena iz daljeg takmičenja zbog bahatog ponašanja.

Diskvalifikovana Vanja Knežević otkrila nove detalje o skandalu! Screenshoot/Instagram





Mlada pevačica ponovo se oglasila putem svog Instagram storija i iznela nove detalje skandala koji ovih dana potresa domaću javnost.

Ona je ovom prilikom potvrdila reči Marije Šerifović, koja joj je bila mentor u takmičenju, da su postojali pregovori o tome da je vrate u takmičenje, ali da je nakon svega što se izdešavalo odbila.



- Čak su i postojali određeni pregovori u produkciji da se vratim u takmičenje, ali sam naravno odbila sve potencijalne šanse za to. Ne može čas neko da me diskvalifikuje, pa da me onda vraća u takmičenje. Ko je tu onda kriv, a ko je u pravu? Jasno su se izjasnili povodom toga šta misle o meni, navodeći da sam tobož pozivala na neko nasilje. Mariji želim da se od srca zahvalim na iskrenosti. Želim joj još uspešniju karijeru i svu sreću u životu - između ostalog je napisala Vanja Knežević, pa nastavila:








- Znam ko sam i nema potrebe da bilo kome to objašnjavam. Istina uvek izađe na videlo kakva god da je. Ljudi vide sve, ništa se ne može zamaskirati. Hvala divni ljudima koji mi pružaju podršku i daju vetar u leđa u svemu ovome. Proći će i ovo pa ćemo zajedno pevati i uživati u muzici koju jedva čekam da vam poklonim - napisala je diskvalifikovana takmičarka Vanja Knežević.




Više o skandalu koji je odjeknuo u domaćim medijima pročitajte OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>