Region

Svet

Region

Lepa Lukić o filmu Toma: Moj lik se pojavljuje, a niko da me pita za detalje!

Pevačica Lepa Lukić je nezadovoljna filmom "Toma"! Moj lik se pojavljuje, a niko da me pita za detalje! Ne znam zbog čega scenaristi ili bilo ko drugi ko radi na filmu nije kontaktirao sa mnom da bismo o svemu popričali.

Lepa Lukić o filmu Toma: Moj lik se pojavljuje, a niko da me pita za detalje! Screenshoot/Instagram
Snimanje filma Toma o legend narodne muzike, pevaču Tomi Zdravkoviću, privedeno je kraju. Imali smo priliku da vidimo i prve kadrove koji su nas uverili da će biti reč o ozbiljnom projektu vrhunskog kvaliteta. Premijera je zakazana za jesen ove godine na jubilej od smrti pevača. U glavnim ulogama našli su se Milan marić kao Toma i Tamara Dragičević u roli Silvane.


Ipak, jedna pevačica koja je, takođe, bila deo Tominog života i njegov veoma dobar prijatelj i kolega nije baš blagonaklono dočekala vesti o tome da se snima film o Tominom životu.

Reč je o pevačici Lepoj Lukić, koja je zamerila produkciji što se niko nije konsultovao sa njom pre početka snimanja filma. Lepu je je pogodilo što je niko nije pozvao da proveri neke detalje iz Tominog i njenog života, s obzirom na to da je i lik Lepe Lukić ekranizovan u ovom ostvarenju.


Snimanje filma počelo je krajem jula prošle godine, a radnja obuhvata početke i vrhunac Tomine karijere, sve njegove ljubavi koje su mu bile inspiracija za stvaranje pesama, kao i prijatelje sa kojima je činio umetnički milje tadašnje Jugoslavije. U filmu će biti prikazan veliki broj Tominih prijatelja koji su obeležili njegov život i karijeru, a jednu od tih legendi, čelni ljudi nisu kontaktirali.


Pored Tome, pojaviće se mnogi umetnici poput Silvane Armenulić, Dragana Nikolića, Bore Todorovića, Predraga Živkovića Tozovca i Lepe Lukić. Pevačica je otkrila da su o njenom odnosu sa Tomom, kao i životu čelnici filma informisali iz raznih izvora, a da nju nisu pitali.

– Ne znam zbog čega scenaristi ili bilo ko drugi ko radi na filmu nije kontaktirao sa mnom da bismo o svemu popričali. Pravi se scenario i film o Tomi Zdravkoviću, moj lik se pojavljuje, a niko da me pita za detalje! Tome više nema, ja sam tu, valjda sam verodostojna da pričam i ispričam o našem odnosu, njegovom životu i tome kakva je ličnost bio. Verujem da će u tom filmu da puste laži ili otprilike i ofrlje da pišu. Kako oni znaju za naše anegdote? Kako oni mogu da znaju šta se stvarno dešavalo, a da se ne konsultuju sa mnom – kaže Lepa Lukić.Ona je dodala da ne bi volela da su je angažovali usred pandemije.


– S jedne strane, drago mi je što me nisu angažovali jer bih morala da izlazim napolje, da idem u gužvu, a čuvam se korona virusa. Međutim, što je toliko teško doći do mog broja telefona, pa da se o svemu dogovorimo. Nisam se raspitala čak ni o glumcima koji će tumačiti uloge. Smatram da svi pevači koji su među živima, naravno, a koji se pojavljuju u filmu treba da budu obavešteni o svim detaljima – rekla je pevačica. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/filmitv.rs

Povezane vesti:


>