Zadruga

Parovi

Tara Simov traži test za trudnoću iako je negirala odnose sa Ša!

Tara Simov navodno traži test za trudnoću od produkcije, iako je negirala intimne odnose sa još uvek oženjenim Nenadom Aleksićem poznatijim kao Ša!

Tara Simov traži test za trudnoću iako je negirala odnose sa Ša! Screenshoot/Youtube





Tara Simov je kako prenosi Informer navodno tražila od produkcije test za trudnoću kako bi proverila da li čeka bebu sa oženjenim reperom.

- Tara i Ša tvrde da još nisu imali seks, ali to nije tačno. U novom delu imanja u Šimanovcima nema kamera, pa su se već nekoliko puta krili tamo i imali odnose. Za njihov seks zna nekoliko zadrugara, ali pošto je Ša i dalje zvanično u braku sa Ivanom, ćute o tome. Tara se nedavno poverila ljubavniku da joj menstruacija kasni i da veruje da je u drugom stanju. Tražili su test za trudnoću i sada s nestrpljenjem čekaju da im produkcija to donese - otkriva dobro obavešten izvor za Informer.

Prema njegovim rečima, muzičara je ova vest navodno obradovala, ali se u isto vreme i uplašio osude javnosti.






- Nenad je šest godina bio u braku sa Ivanom i nisu dobili dete. To mu je najveća želja u životu! Kad mu je Tara rekla da sumnja da je trudna, u prvi mah se baš obradovao. Potom je počeo da paniči šta će ljudi reći što je ljubavnici napravio bebu u rijalitiju. Najviše ga brine šta o tome misli njegova porodica - kaže izvor.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>