Region

Svet

Sergej Ćetković prolazi kroz težak period! Preminuli su mu majka i otac!

Pevač Sergej Ćetković prolazi kroz težak period! Preminuli su mu majka i otac za veoma kratko vreme! Njegov otac bio je u bolnici zbog korona virusa koji, nažalost, nije uspeo da pobedi. 

Sergej Ćetković prolazi kroz težak period! Preminuli su mu majka i otac! Screenshoot/Instagram
Sergej Ćetković (45) prolazi kroz, verovatno, najteži period u životu, a nakon što je na svoj rođendan, 8. marta, sahranio majku Dragicu koja je preminula od posledica korona virusa, pevaču je preminuo i otac Slobodan.

Pevačev otac bio je u bolnici zbog korona virusa koji, nažalost, nije uspeo da pobedi. Sergej se oglasio na društvenoj mreži Instagram i potresnom objavom rasplakao sve. Ćetkovićevu objavu prenosimo u celosti:

- Koliko god da čovek pokušava da se spremi, koliko god bio jak, za neke stvari se ne možeš spremiti. Misliš, biće dovoljno uzeti vazduh i zadržati ga što duže da izbjegneš bol, ali ne. Ne prolazi! Boli i boli i boli... Kažu mi da će sve biti dobro, da je to proces, kao i sam život...

- Onog trenutka kada se rastaneš sa svojim roditeljima, shvatiš tu bolnu, hladnu istinu. Da više nisi dete. Nema više one roditeljske brige, strepnje, radovanja, nesebične ljubavi... Nema više one koja me donela na ovaj svet i onog ko me volio, branio i učio životu.


- Draga majko, iako si nas prva napustila ti, iznenada i bez najave, znao sam da te neće pustiti da odeš sama. Ipak, predugo su vam duše bile vezane na ovom svetu da bi dozvolio da tu poslednju šetnju odšetaš sama. Kako ste se i pre 50 godina zakleli na ljubav i da ćete biti zajedno dok vas smrt ne rastavi, vi ste ovaj put pobijedili i samu smrt. Odlučili ste da i u večnosti ostanete zagrljeni.Hvala vam što danas plačemo za vašom dobrotom, nesebičnoj ljubavi, tužni što vas više nema, a srećni što smo imali takve roditelje i što ste nam ostavili toliko lepih uspomena. Sada, vozi dragi tata. Vozi svoj poslednji reli, obori svoj posljednji rekord znajući da te ona čeka tu na poslednjoj krivini, da zajedno nasmejani uđete na vrata raja.

- Neka vas Andjeli čuvaju pod krilima svojim i dragi Bog primi u svoje Carstvo nebesko. Neka vam je večna slava i hvala. Vaši sinovi Igor, Sergej i Srđan.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>