Style

Ljubav

Rak - mesečni horoskop za april 2021. godine!

Rak -  mesečni horoskop za april 2021. godine! Pogledajte šta vas očekuje na poslu, u ljubavi i kada je u pitanju zdravlje!

Rak -  mesečni horoskop za april 2021. godine! Svet Plus




Posao: Ukoliko ste neko ko gradi svoju karijeru već duže vreme, april je odličan za nešto brži tempo na tom planu. Imaćete mogućnost da se opušteno potrudite oko nekih aktivnosti koje su vam zadavale prilično muke, kada su u pitanju povremeni kompromisi i zastoj poslovnih prilika.

Vaša upornost i preduzetnički duh su nešto što vam donosi mnogo bolju energiju, više nego kod nekog drugog znaka, zbog vaših urođenih osobina na koje uvek možete u svakom slučaju da računate.






Ljubav: Velika ljubavna prilika vas čeka na polju posla ukoliko ste sami i ne izlazite često. Možete se zaljubiti u Ovna ili Strelca preko polja posla. U vašem srcu može da se pojavi i neko od ranije, jer Saturn donosi ponovo neku staru priču.

Na emotivnom planu može biti lepih novosti – nemojte se iznenaditi ako se zaljubite do ušiju. Uglavnom ćete birati ostvarene partnere, koji su jako uspešni u svom poslu.








Zdravlje: Očekujte napetost, pa se savetuje da povremeno meditirate, kako biste se oslobodili stresa.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: astrofon21

Povezane vesti:


>