Region

Svet

Region

Kalkanski krugovi, epizoda 2: Velibor odlazi u Zabran! (VIDEO)

Domaća serija "Kalkanski krugovi" epizoda 2. biće emitovana večeras na Super Star kanalu u 21. čas. Stric Velibor počinje da se neobično ponaša i da krišom odlazi u šumu Zabran.

Kalkanski krugovi, epizoda 2: Velibor odlazi u Zabran! (VIDEO) Promo






U prvoj epizodi:


Dejan, uspešni arhitekta iz Beograda, i njegova ćerka tinejdžerka, Miona, sele se u Dol. Reč je o selu Dejanovih predaka, u kojem planiraju da obnove svoj otuđeni odnos.

U Dolu ih očekuje Dejanov strci Velibor, čovek od tradicije pun priča o čuvenom seoskom “Zabranu”.

Maksa, investitor sumnjive biografije, želi da na mestu tajanstvene dolovske šume izgradi luksuzni hotelski kompleks. On traži Dejanovu poslovnu pomoć, što nailazi na žestoko Veliborovo protivljenje.


Dugo skrivane porodične tajne polako se pomamljuju iz mraka Zabrana, a Mionina nezgodna prošlost iz Beograda dolazi za njom.






"Kalkanski krugovi" epizoda 2:


Nakon što Mionin problematični bivši dečko, Bojan, pokuša da je odvede iz Dola u Beograd, Miona staje na očevu stranu. Ona odlučuje da ostane u Dolu.

Stric Velibor počinje da se neobično ponaša i da krišom odlazi u šumu Zabran.

Dejan se posle mnogo godina ponovo susreće sa svojom simpatijom iz mladalačkih dana, Verom. Ona je sada seoska učiteljica i glavna protivnica Maksinih sumnjivih planova za izgradnju hotelskog kompleksa.


U međuvremenu, Miona i Maksin sin, Stefan, počinju da provode vreme zajedno.




Radnja serije “Kalkanski krugovi” bavi se odnosima između dve važne porodice za selo Dol — Petrovića i Đorđevića. Istorija sukoba dveju familija seže sve do početka 20. veka, ali živopisno selo Dol vešto krije tajnu čuvanu decenijama. Priča nas vodi kroz flešbekove na početak prošlog veka u trenutak koji će se pokazati kao ključan za razrešenje nekih važnih motiva likova.


Poreklom iz Dola je glavni junak serije Dejan. Кako bi odvojio ćerku Mionu od lošeg društva u Beogradu, Dejan odlučuje da pobegnu iz grada i problema sa kojima nisu mogli da se izbore. U selu pak otkrivaju i deo porodične istorije koju su njihovi preci želeli da sakriju. Još jedan od važnih likova “Кalkanskih krugova” takođe je i Dejanov stric Velibor.



Autorska ekipa je na čelu sa scenaristom Đorđem Milosavljevićem, dok je reditelj Milan Karadžić. Uloge su poverene Vojinu Ćetkoviću, Žarku Lauševiću, Ivani Zečević, Nataši Ninković, Nini Janković Dičič i drugima poznatim imenima našeg glumišta.


 


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>