Region

Svet

Vesna Dedić odlučna: Ni jedna vrsta saradnje sa Sanjom više ne dolazi u obzir!

Voditeljke Vesna Dedić i Sanja Marinković nisu mogle da pređu preko problema zbog kojih je puklo njihovo prijateljstvo, pa su obustavile i svaki vid poslovne saradnje. Vesna je odlučna, ni jedna vrsta saradnje sa Sanjom više ne dolazi u obzir!

Vesna Dedić odlučna: Ni jedna vrsta saradnje sa Sanjom više ne dolazi u obzir! Screenshoot/Instagram





Kako se šuška, njihova škola novinarstva zatvorena je već neko vreme i više neće raditi. Tim povodom Sanja Marinković je spomenula da je zbog epidemije sve stopirano, a Vesna Dedić pak ne krije da je s bivšom prijateljicom prekinula svaki vid poslovne saradnje, piše Svet.

- Tačno je da moja izdavačka kuća više ne prodaje Sanjinu knjigu. Raskinula sam ugovor sa njom. Škola za medije takođe neće nastaviti sa radom, a ja ne planiram da otvaram ništa slično tome. Nijedna vrsta saradnje sa njom više ne dolazi u obzir - rekla je Vesna Dedić za pomenuti portal.






Podsetimo, pre nekoliko meseci kao bomba odjeknula je vest da su voditeljke Vesna Dedić i Sanja Marinković prekinule dugogodišnje prijateljstvo.

Sudeći prema njihovim izjavama, razlozi za krah dugogodišnjeg prijateljstva je veoma dubok s obzirom na to da ni u jednom trenutku nisu mogle da pronađu rešenje i pređu preko svih problema.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Svet

Povezane vesti:


>