Zadruga

Parovi

Tara i Ša nastavili drugarstvo! Posle tuširanja, pao i poljubac! (VIDEO)

Tara i Ša se potpuno opustili i nastavili "drugarstvo"! Posle tuširanja, pao i poljubac! Naime, Simova se tuširala i vršila pripreme za noć sa Nenadom, a on ju je sve vreme posmatrao. Ša je u par navrata čak Tari i rekao da mu se sviđa prizor dok se ona tušira.

Tara i Ša nastavili drugarstvo! Posle tuširanja, pao i poljubac! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Njih dvoje su potom legli zajedno u krevet gde su pričali i sve vreme se mazili, da bi na kraju Tara rešila da preuzme inicijativu i krenula da poljubi Ša. On se u početku bunio, ali se u jednom momentu prepustio i njih dvoje su zvanično ušli u ljubavnu vezu, iako je on još uvek oženjen.


Kada su pojedini zadrugari primetili da su se njih dvoje smuvali, odmah su prišli da im čestitaju. Najpre je prišao Fran Pujas koji ih je oboje izgrlio, a nakon njega i Paula Hublin i Sandra Rešić koja je u toku noći izjavila da se nada da je ovo prva noć da će normalno zaspati zbog njih dvoje.



Tara Simov i Nenad Alekić Ša su se nakon toga sve vreme ljubili i mazili, na očigled svih zadrugara u spavaćoj sobi, pa u jednom momentu nisu mogli da zadrže strasti pa je Tara zaskočila Ša, a šta se dešavalo sve ispod pokrivača, pogledajte u videu ispod teksta.


VIDEO:

1
2
3
4



 


 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>