Zadruga

Parovi

Ša priznao da se sa Tarom zna od ranije! Razmišlja o razlici u godinama!

Za crnim stolom domunđavajući se sa Minom, Ša priznao da se sa Tarom zna od ranije i da mu je pisala kada je imala 15. godina. sada već razmišlja o razlici u godinama i planovima u spoljnom svetu.

Ša priznao da se sa Tarom zna od ranije! Razmišlja o razlici u godinama! Youtube/Instagram
Ivana Aleksić je i ranije upozoravala Nenada Aleksića Ša na Taru Simov.

Meni je Tara pisala kad je imala 15 godina. Gde si, šta radiš, da se upoznamo. Ja sam iskulirao. Možda sam nešto odgovorio. A Ivana moja mi je rekla da je čula za nju da je opasna i da pazim šta radim ako mi piše - otkrio je Ša.


Zapisano ti je, to je tako - dodala je Mina Vrbaški.

Ja ne mogu još ništa da definišem, ne znam šta da radim - govorio je reper.


Ša, ti imaš 40, ona 20. Ona ima vreme da svoje godine usmeri na nešto pravo, muzika - nastavila je Mina.

Ja mogu da joj napravim pesme. Pogledaj sve nastupe kako smo uradili... Ali zamisli za 10 godina, ja ću da imam 50, ona 30 - dodao je Ša.

Ti si mladolik - pričala je Vrbaški.


A i druže, ona je ljubomorna na čašu. Ja to ne mogu. A nije bilo lepo ono što si rekla da smo radili, trljanje - zamerio je Ša.

Ša, videćeš kad vam puste klipove, dva strima su vaša. Snima vas kamera od Tomovića. I vaše šifre, ono za "volim te" - nastavila je Mina.

Moraš da priznaš da su ozbiljne šifre - govorio je reper. Zorica Marković je nedavno izjavila o njima U šemi su odavno!


- Cela njegova porodica je na Ivaninoj strani i očajni su što je ona rešila da stavi tačku na njihov brak. Niko od njih ne voli Taru i sigurno je da je neće prihvatiti kao snajku. Nenadovi roditelji ne žele da se javno oglašavaju, ali planiraju da mu jasno stave do znanja šta misle o njegovom ponašanju čim bude izašao iz „Zadruge“ - ispričao je na kraju izvor za „Alo!“.
 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>