Region

Svet

Maja Louis nam prenosi poruku anđela: Novi singl - Sve će biti OK! (VIDEO)

Maja Louis nam prenosi poruku anđela! Novi singl "Sve će biti OK" u stvari odiše optimizmom. Majin alto nas smiruje i podržan minimalističkim zvukom klavijatura Marka Louisa poručuje da će sve bito dobro.

Maja Louis nam prenosi poruku anđela: Novi singl - Sve će biti OK! (VIDEO) Foto: Dragan Jereminov
Protekla godina je svima nama bila ispunjena strahom, neizvešnošću, preispitivanjem i strepnjom za našu budućnost. Na koji način se jedna takva godina odrazila na stvaralaštvo kantautorke Maje Louis, svedoči njen novi singl "Sve će biti OK", koji je ona stvarala u vreme strožeg tromesečnog karantina povodom pandemije.

O ovom iskustvu Maja kaže:

„Postoje mnoge izazovne faze u životu, kao što je bila i prošla godina koje su meni i svima nama donele mnogo toga: razmišljanje, strah, povezivanje, prepoznavanje i davanje značaja dobrom. U takvim trenucima mi je potrebno da mi se kaže da će sve biti ok i verujući da nije samo meni potrebna uteha s vremena na vreme, imala sam potrebu da se izrazim na ovaj način i napišem pesmu koja teši i  mene i nadam se da će i druge. Muzika je moja zona komfora i utehe.“ 


Pesma "Sve će biti OK" u stvari odiše optimizmom. Majin alto nas smiruje i podržan minimalističkim zvukom klavijatura Marka Louisa poručuje da "Sve će biti OK". Video spot za pesmu je režirao i montirao Dragan Jereminov, a kamermani su bili Marjan Apostolović i Dragan Jereminov. 

Ovo je drugi singl sa predstojećeg, drugog po redu solo albuma  Maje Louis, a koji se očekuje u maju.


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>