Style

Ljubav & Sex

Mesečni horoskop! Ovan u aprilu: Ljubav na prvi pogled!

Mesečni horoskop! Ovan u aprilu! Ljubav na prvi pogled! Ovo nije površna ljubavna veza, gde ne možete da se ostvarite i kao roditelj ukoliko još niste u braku.

Mesečni horoskop! Ovan u aprilu: Ljubav na prvi pogled! Svet Plus






Posao: 

Tokom narednog perioda možete očekivati solidne aspekte, kada je u pitanju vaša finansijska situacija. Imate motiv dosta toga da zaokružite i uspete u nameri da očuvate nivo na kome ste trenutno. Možda se s početkom meseca aprila budete odlučili na privatnu poslovnu šansu.

Kredit koji bi vam trebao za tako nešto nećete morati dugo da čekate. Oni koji su već u toj priči mogu imati poveći novčani priliv. Isto tako ste skloni i preteranom trošenju. Ne dozvolite da vam se novčanik isprazni bez većeg plana, naročito tokom prvih dana meseca aprila.







Ljubav: 

Ukoliko ste sami, nećete morati da očajavate, naročito oni koji su rođeni u drugoj i trećoj dekadi. Možete biti u vezi sa ostvarenom osobom, koja je dosta starija od vas. Lav bi bio odlična kombinacija, kada je vaš emotivni status u pitanju.

Možete se zaljubiti na prvi pogled. Ovo nije površna ljubavna veza, gde ne možete da se ostvarite i kao roditelj ukoliko još niste u braku.






Zdravlje: 


Kada su hronični bolesnici u pitanju morate se redovno javljati svom lekaru jer možete imati dosta kolebljivu situaciju kad je ovaj segment u pitanju.









 

Viber

Autor: O.J
Izvor: astrofon21

Povezane vesti:


>