Style

Ljubav & Sex

Doktor Vojislav Perišić: Uveče, za žene tokom 8. marta, kolač i konjak!

Neobičan predlog za večeru! Gastroenterolog prof. doktor Vojislav Perišić gostovao je u Jutarnjem programu Prve televizije. Uveče, za žene tokom 8. marta, kolač i konjak! 

Doktor Vojislav Perišić: Uveče, za žene tokom 8. marta, kolač i konjak! Screenshoot/Instagram
Lekar koji nam je već rekao koje je najbolje mleko i kako najzdravije spremiti meso, pričao je o tome šta bi žene trebalo da jedu i kada.

Dr Voja je otkrio i kada bi trebalo jesti hleb i mleko, a za žene je preporučio nekoliko stvari.

- Ja bih ujutru savetovao za ženu kakao, da je pripremi za prvi poljubac i osmeh! Emotivno će biti punija. Hrana koja stimuliše, neka obavezno jede čokoladu sa kakaom, za te naše opijate - rekao je on.

Nakon kockice čokolade, ili kafe u koju smo dodali kakao, sledi doručak.- A onda, malo masnoće, ona pravi signal iz creva u mozak da se osećamo dobro! Neka to bude pecivo sa malo masnoće, ne kroasan, to je mnogo masno, najbolje kifla. Nisu naivni Francuzi, kod njih uvek ima erotike, zato ne kroasan - rekao je on, sugerišući da Francuzi kroz masne kroasane pokušavaju da "preteraju" sa efektom euforije koju ima masna hrana.

- Uveče, za žene tokom 8. marta, kolač i konjak! Koncentrirane aktivne supstance koje udaraju na mozak, to veče će biti nezaboravno. Dođavola, svako veče bi trebalo da bude takvo - rekao je on.

Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>