Region

Svet

Boris Komnenić preminuo posle teške bolesti!

Glumac Boris Komnenić preminuo posle teške bolesti u 64. godini! Prvak drame u Narodnom pozorišu u Beogradu, rođen je 29. marta 1957. godine u Puli. 

Boris Komnenić preminuo posle teške bolesti! Screenshoot/InstagramBoris Komnenić posle gimnazije, koju je završio u rodnom gradu, upisao je Fakultet dramskih umetnosti, a član Narodnog pozorišta postao je 1984. godine, dok je njegova najpoznatija uloga na televiziji lik Saše Guze Popadića u seriji "Bolji život", kada je tumačio

Među filmskim i televizijskim naslovima u kojima je igrao su "Bal na vodi", "Špadijer jedan život", "Gore dole", "Vratiće se rode", "Miris kiše na Balkanu", "Sinđelići", "Apofenija" i drugi.

Proglašen je prvakom drame Narodnog pozorišta čiji je stalni član još od 1984. godine.


Poznato je da ima ćerku Niku koja mu je pre nekoliko godina podarila unuku Luciju.


Iako su mediji pisali kako se njegov brak raspao, Boris Komnenić je svojevremeno objasnio da se njegov brak ipak završio sa srećnim krajem. 


- Razvod se pokazao kao odlično rešenje. Bio je to jedan od najlepših trenutaka u našem zajedničkom životu, nikada se nismo bolje družili nego tog dana kada smo se rastali. Otišli smo zajedno na ručak, divno pričali i božanstveno se proveli, a tako smo i nastavili. I posao je bio jedan od faktora za razvod, ali nije bio presudan. Rene i ja se nismo dovoljno poznavali pre venčanja, onda smo počeli da se upoznajemo i nije nam se svidelo ono što smo spoznali - rekao je Boris u jednom intervjuu. 

On je tada istakao koliko mu je teško što nije viđao ćerku Niku jer nije bio uz nju tim godinama. 

- Nisam stigao da je učim, jer je tokom ratnog vihora živela sa majkom u Hrvatskoj. Nismo se videli od izbijanja rata, jer iz nepoznatih razloga nikako nisam uspevao da dobijem vizu kako bih otišao da ih posetim.

Od kada su vize ukinute, redovno se viđamo, ali sada je ona zrela i formirana osoba, majka moje unuke Lucije. Nike sada utiče na mene, pokušava da me vaspitava i učini zrelijim i boljim. Ne umem ni da objasnim koliko mi je bilo teško. Radili su neki kanali, ni sam ne znam kako sam uspevao da ih ostvarim, a oni su mi samo obezbeđivali informacije da su njih dve dobro. Najgora je bila ta neizvesnost i naše međusobno nepoznavanje. Bile su to ćerkine najosetljivije godine u kojima nisam učestvovao i taj period je praktično zauvek izgubljen. Pokušavam da to ne ponovim s unukom i nadam se da ću u tome uspeti -  pričao je glumac 2016. godine.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Novosti

Povezane vesti:


>