Lepota

Ljubav

Jaka i duga kosa neće porasti preko noći ali ova tri sredstva učiniće čudo!

Jaka i duga kosa neće porasti preko noći ali ova tri sredstva učiniće čudo! Kako bi kosa bila lepa i duga, potrebno je da svakodnevno utiču na zdravlje kose putem prirodnih namirnica, kako bi postigle brži rast kose.

Jaka i duga kosa neće porasti preko noći ali ova tri sredstva učiniće čudo! Screenshoot/Instagram






Tri najbolja prirodna sredstva za brži rast kose:



Voda od krompira

Voda od krompira sadrži sastojke koji jačaju kosu, sprečavaju opadanje i pospešuju njen rast. Krompir je bogat hranljivim materijama koje su blagotvorne za kosu, i sa ovim prostim trikom uspećete da poboljšate rast kose. Jedino što treba da uradite je da prokuvate koru krompira u većoj količini vode, ostavite da odstoji, a zatim kosu isperete ovom tečnošću.



Belance

Belance je bogato vitaminima i proteinima koji značajno utiču na rast kose. Kako biste iskoristili njegove prednosti, odvojite belance od žumanceta i umutite ga, zatim ga nanesite na celu kosu i ostavite da deluje 20 minuta. Nakon toga kosu isperite.



Ulje jojobe

Jojobino ulje ima strukturu molekula sličnu eteričnim uljima za negu kože, te se prema tome koristi za hidriranje i jačanje kose, naročito ako je kosa slaba, tanka i sklona krzanju. Svoj omiljeni regenerator pomešajte sa malo ulja jojobe, a takođe možete jojobino ulje nanositi direktno na kosu.



Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE 



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Krstarica

Povezane vesti:


>